Σπύρος Μιχαλόπουλος: «Η υπερασπιστική γραμμή του Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης»

«Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δε χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπύρος Μιχαλόπουλος: «Η υπερασπιστική γραμμή του Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης»

Το πρωί της Τρίτης, ο Σπύρος Μιχαλόπουλος μίλησε στο Πρωινό και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος διώκεται ποινικά για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Μετά από όλα όσα ισχυρίστηκε ο γνωστός κωμικός για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο σκηνοθέτης των "Άγριων μελισσών" τοποθετήθηκε κάνοντας μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μιχαλόπουλου

«Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δε χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπειά της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα».

Σήμερα το πρωί, ο ίδιος μίλησε στο Πρωινό και σχολίασε την ανάρτησή του ενώ την ίδια στιγμή τοποθετήθηκε και στο απολογητικό υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων δήλωσε πως η υπερασπιστική γραμμή του ηθοποιού είναι κίνηση απόγνωσης και πως προχωράει σε μια κατάσταση "δολοφονίας χαρακτήρων".

Σπύρος Μιχαλόπουλος ανάρτηση για Φιλιππίδη

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μιχαλόπουλου στο Πρωινό

Βίντεο από τα φιλιά που αντάλλαξε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Το συγκεκριμένο έργο μάλιστα δεν δικαιολογεί ούτως ή άλλως μια τέτοια σκηνική συμπεριφορά, αφού πρόκειται για μια τρυφερή ιστορία. Όταν του ζητούσα με ευγενικό τρόπο μήπως μπορούν τα φιλιά αυτά να γίνονται με άλλον, πιο θεατρικό τρόπο, εκείνος μου απαντούσε: “Εγώ είμαι σκηνοθέτης, εγώ αποφασίζω!”.

Ιδίως όταν έρχονταν συγγενείς και φίλοι μου να με δούνε στην παράσταση, πριν βγούμε στη σκηνή, του ζητούσα θερμή παράκληση να σταματήσει να το κάνει, όμως αυτός με αγνοούσε επιδεικτικά.

Την ίδια μάλιστα συμπεριφορά αλλά και χειρότερη επεδείκνυε όταν ερχόταν ο τότε σύντροφός μου (τον οποίο και είχε γνωρίσει) να δει την παράσταση, πιάνοντάς με διαρκώς σε διάφορα σημεία του σώματός μου και δίνοντάς μου με ακόμη μεγαλύτερο πάθος αυτά τα πιεστικά και ανάρμοστα φιλιά ενώπιόν του.

Προφανώς όλο αυτό του δημιουργούσε ένα νοσηρό αίσθημα υπεροχής. Το γεγονός αυτό με είχε αναγκάσει να ζητάω σε δικούς μου ανθρώπους να μην έρχονται στην παράσταση (μήπως και η συμπεριφορά του μετριαστεί), τους ζητούσα όμως κάθε φορά να με περιμένουν έξω από το θέατρο το βράδυ, ώστε να μπορώ να φύγω χωρίς να με παρενοχλήσει ο καταγγελλόμενος».

Το Πρώτο Θέμα έβγαλε στην δημοσιότητα την σκηνή που κατήγγειλε η ηθοποιός τον Πέτρο Φιλιππίδη.