Ελένη Μενεγάκη: Τα δύο πρόσωπα που συζητούν για την νέα της εκπομπή στο MEGA

Τα ξέρετε κι τα δύο πολύ καλά!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Τα δύο πρόσωπα που συζητούν για την νέα της εκπομπή στο MEGA

Πολύ γνωστά πρόσωπα συζητάει η Ελένη Μενεγάκη για την νέα της εκπομπή στο Mega, την οποία πρόκειται να δούμε από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού και τον Αλέξη Μίχα, η παρουσιάστρια βρίσκεται καθημερινώς σε επαφή με το κανάλι -δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες- για τα διαδικαστικά αλλά και για να βρουν τους νέους συνεργάτες της.

Η εκπομπή πρόκειται να βγαίνει στη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 3 ενώ έχουν αποκαλυφθεί ακόμα και τα δύο πιθανά ονόματα που πρόκειται να δούμε στο πάνελ.

Αρχικά, έχει γίνει συζήτηση με την Μπάγια Αντωνοπούλου που προορίζεται ια το ειδησεογραφικό κομμάτι της εκπομπής, ενώ σε επικοινωνία με το κανάλι βρίσκεται και η Φλορίντα Πετρουτσέλι, στην οποία η Ελένη Μενεγάκη έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία.

Αναφορικά τώρα με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, υπάρχει εμπλοκή στη «μετακόμισή» του λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Ωστόσο, κανείς δεν έχει υπογράψει ακόμα και όλοι βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις.

Ποια παίκτρια του φετινού Survivor θέλει στην εκπομπή της στο Mega;

Μετά την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε η Ελένη Μενεγάκη και έσωσε μια ζωή κυριολεκτικά από την εξαθλίωση έρχεται στο προσκήνιο ακόμα μια απίστευτη είδηση για την παρουσιάστρια! Αυτή η γυναίκα δεν θα σταματήσει να μας ξαφνιάζει.

Όπως είναι γνωστό η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στον τηλεοπτικό σταθμό Mega από τη νέα σεζόν και ψάχνει μανιωδώς για τα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν. Για την Ελένη μιλάμε, δεν θα πάρει ότι κι ότι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου, Ελένης Πολυκάρπου, η Ελένη Μενεγάκη ενδιαφέρεται πολύ να προσεγγίζει την Ελένη Χαμπέρη που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες να παλεύει για την επιβίωσή της στο Survivor. Ωστόσο όλα θα γίνουν πιο κατανοητά όταν τελειώσει το παιχνίδι.