Eurovision 2021: Στο πλευρό της Έλενας Τσαγκρινού στο Ρότερνταμ ο Γιώργος Αρσενάκος

Την στηρίζει πριν τον πρώτο ημιτελικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Στο πλευρό της Έλενας Τσαγκρινού στο Ρότερνταμ ο Γιώργος Αρσενάκος

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι έτοιμη να τα δώσει όλα στη σκηνή της Eurovision για τον πρώτο ημιτελικό και το μόνο σίγουρο είναι πως έχει στο πλευρό της ανθρώπους που τη στηρίζουν, όπως τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, ο οποίος βρέθηκε στο Ρότερνταμ για να την εμψυχώσει.

Ο κριτής του House of Fame έκανε ένα ταξίδι - αστραπή μέχρι την Ολλανδία και ετοιμάζεται να επιστρέψει λίγο μετά τον πρώτο ημιτελικό για να βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής στο live concert της μουσικής ακαδημίας.

Η φωτογραφία του Γιώργου Αρσενάκου και της Έλενας Τσαγκρινού πριν τη Eurovision

Eurovision Τσαγκρινού Αρσενάκος

Έλαμψαν οι Στεφανία Λυμπερακάκη & Έλενα Τσαγκρινού στο "τιρκουάζ" χαλί!

Λίγες μόνο ώρες έμειναν μέχρι να δούμε τον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2021, όπου ξεχωρίζει το τραδούδι της Κύπρου El Diablo, με την Έλενα Τσαγκρινού να εμφανίζεται απόψε στις 10.00 στο Νο8, μια εκδήλωση που θα δούμε από την ΕΡΤ. Μάλιστα το εν λόγω τραγούδι βρίσκεται ψηλά στα στοιχήματα -στη δεύτερη θέση συγκεκριμένα- ενώ φαβορί θεωρείται η Μάλτα.

Η δική μας συμμετοχή με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το κομμάτι Last Dance θα διαγωνιστεί την Πέμπτη 20 Μαϊου, στον Β΄ Ημιτελικό. Τα προγνωστικά ωστόσο θέλουν και τις δύο χώρες να περνούν στον τελικό, που θα γίνει στις 22 Μαϊου στο Ρότερνταμ.

roterntam Eurovision 2021 Κύπρος

Και μπορεί μουσικά να είμαστε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι και από τις δύο συμμετοχές, τουλάχιστον όπως δείχνουν και τα προγνωστικά, με δύο εξαιρετικά τραγούδια, ωστόσο εμείς σταθήκαμε στις εμφανίσεις των κοριτσιών στο... τιρκουάζ χαλί, που εντυπωσίασαν τους παρευρισκομένους το βράδυ της Κυριακής, αφήνοντας τους θεατές με το στόμα ανοιχτό.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού έδωσαν δυναμικό "παρών" στην επίσημη εκδήλωση του μουσικού διαγωνισμού στο Cruise Terminal, το λιμάνι του Ρότερνταμ, φορώντας δύο εξαιρετικές δημιουργίες, που η καθεμία υποστήριζε και με το παραπάνω με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Υπέρ των Ελλήνων σχεδιαστών

Οι δύο κοπέλες έλαμψαν μέσα στις δημιουργίες των Στέλιου Κουδουνάρη και Σίλιας Κριθαριώτη. Αναλυτικότερα, η Στεφανία επέλεξε μια μάξι one shoulder τουαλέτα με σκίσιμο στο πλάι, από τη συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη, την οποία τόνισε με μια ζώνη στη μέση της με στρας και αντίστοιχο statement τσόκερ στον λαιμό, ενώ και οι ψηλοτάκουνες γόβες της είχαν λεπτομέρειες με στρας.

Στεφανία Λυμπερακάκη Eurovision 2021 look

Από την άλλη πλευρά πάλι, η Έλενα προτίμησε την πολυαγαπημένη της, όπως σχολίασε και η ίδια, Σήλια Κριθαριώτη, και μια άερινη floral διάφανη δημιουργία, με αρκετά sexy στοιχεία. Το look της ολοκλήρωσε σε ψηλοτάκουνα πέδιλα σε φλούο κίτρινη απόχρωση, δημιουργώντας μια άκρως ανοιξιάτικη εικόνα. Η αλήθεια είναι πως και στις δύο εμφανίσεις δεν μπορούμε παρά να βάλουμε... Άριστα 10!

Έλενα Τσαγκρινού  Eurovision 2021 look