Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος με ρώτησε αν στο νεκροταφείο είναι ο Κώστας»

«Όφειλα στο παιδί να έχει μια υγιή εξέλιξη και να περάσει ομαλά το πένθος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος με ρώτησε αν στο νεκροταφείο είναι ο Κώστας»

Το πρωί της Τρίτης, η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον γιο της, Φοίβο.

Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά μίλησε επίσης για το πως είναι πια η ζωή της μετά τον χαμό του ηθοποιού, για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και στις κόρες του αγαπημένου της.

Αλίκη Κατσαβού για τον Φοίβο

Οι δηλώσεις της Αλίκης Κατσαβού

«Για 4 χρόνια μέναμε με τον Κώστα στο Κολωνάκι κάτω από τον Άγιο Διονύσιο και εδώ γεννήθηκε και ο Φοίβος. Εδώ τα περπατήσαμε τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής του. Μετά τον χαμό του Κώστα επικεντρώθηκα στις ανάγκες του παιδιού και όχι στις δικές μου. Όφειλα στο παιδί να έχει μια υγιή εξέλιξη και να περάσει ομαλά το πένθος».

Αναφορικά με το ποια ήταν η δύσκολη ερώτηση που της έκανε ο γιος της αποκάλυψε: «Η πιο δύσκολη ερώτηση ήταν όταν ο Φοίβος με ρώτησε αν στο νεκροταφείο είναι ο Κώστας του απάντησα όπως καταλαβαίνω και νιώθω και το δέχτηκε.

Με τη Σάντρα έχουμε επικοινωνία και ήμασταν πιο κοντά ακόμα και όταν ζούσε ο Κώστας. Εγώ είμαι εξαγχιστείας συγγενής, ενώ τα κορίτσια είναι εξ αίματος συγγενείς. Δεν θέλω με τη γνώμη μου να αλλοιώσω τη σχέση του Φοίβου με εκείνες και με τα παιδιά τους. Δεν μου έχει ζητηθεί η γνώμη του και δεν ανακατεύομαι».

Αναφορικά, τέλος, με τα επαγγελματικά της σχέδια αποκάλυψε: «Μέσα στην πανδημία που ναυάγησε η θεατρική μου εταιρεία και έχασα 25 παραστάσεις. Τα “διλήμματα” ήταν μεγάλη σωτηρία. Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα δεν έχω κανένα λόγο να μην κάνω τα “διλήμματα” ξανά αλλά θα εξετάσω τις προτάσεις».

Συγκινούν τα λόγια του μικρού Φοίβου Βουτσά - «Ο μπαμπάς μου ήταν σπουδαίος»

Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση με αφορμή την αυριανή μέρα, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» ο ηθοποιός.

Η ίδια πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινή της ζωή, όπως τότε που πήγε στο Ζάππειο με τον γιο της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αναρτά παλιές φωτογραφίες με τον αείμνηστο Κώστα Βούτσα.

Το ίδιο έκανε και σήμερα, με την Αλίκη Κατσαβού να δημοσιεύει μια οικογενειακή φωτογραφία, με τα συγκινητικά λόγια ο λέει ο μικρός Φοίβος, όταν τον ρωτούν για τον πατέρα του.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: “Όταν ρωτούν τον Φοίβο: “ξέρεις τι ήταν ο μπαμπάς σου;” απαντά “σπουδαίος”, με αυτήν την απλότητα των παιδιών που οι λέξεις δεν έχουν ακόμα βάρος, αλλά βρίσκουν πάντα τις κατάλληλες για να πουν”.

Αλίκη Κατσαβού ανάρτηση