Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζέτα Μακρυπούλια: Ανανέωσε για δύο χρόνια με τον ΑΝΤ1

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την παρουσιάστρια

Ζέτα Μακρυπούλια: Ανανέωσε για δύο χρόνια με τον ΑΝΤ1
News 18.05.2021 16:57
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μόλις πριν από λίγα λεπτά μέσα από μία επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1, έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας του για τα επόμενα δύο χρόνια με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποτελεί μία από τις σταθερές του καναλιού και όχι άδικα αφού καθημερινά σημειώνει εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Ζέτα Μακρυπούλια

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 για ακόμα 2 χρόνια.

Με ξεχωριστό ταλέντο και δημιουργική διάθεση, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τη δυνατή της πορεία, δίνοντας μοναδική ενέργεια στην ψυχαγωγία του ΑΝΤ1.»

Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωση ΑΝΤ1

Η πρώτη φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια με μαγιό

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ είναι η Ζέτα Μακρυπούλια στις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε, φορώντας το μαγιό της, με την ίδια να βρίσκεται στην πιο fit της εκδοχή.

Η παρουσιάστρια που πρόσφατα την είδαμε με την παρέα του Παρά Πέντε, το τελευταίο διάστημα πήρε 10 κιλά, ωστόσο κατάφερε και τα έχασε γρήγορα με την βοήθεια της διαιτολόγου αλλά και με πολύ γυμναστική.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η παρουσιάστρια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά δηλαδή που σκέφτεται κάποιος που συνήθως είναι αδύνατος, πήρα περίπου 10 κιλά. Αυτά τα 10 κιλά αποφάσισα να τα χάσω, αλλά πριν από αυτό, πήγα σε έναν διατροφολόγο, έκανα κάποιες εξετάσεις γιατί πιστεύω ότι είναι πολλά πράγματα που κάποιος πρέπει να κοιτάξει πριν απλώς ξεκινήσει μια δίαιτα.

Έκανα διατροφή για 1 χρόνο, και όχι για ένα με δύο μήνες, ένα χρόνο σταθερά, στρατιωτικά, την τήρησα και έχασα τελικά παραπάνω κιλά από αυτά που ήθελα, έχασα γύρω στα 14. Εύκολα πήρα τα άλλα 4 και πια είμαι εντάξει. Το προσωπικό μου συμπέρασμα για τα κιλά είναι ότι η σημασία της ψυχολογίας είναι το Α και το Ω για όλα τα πράγματα κατά τη γνώμη μου».

Ζέτα Μακρυπούλια κόβει τις ανάσεις με τις φώτο με μαγιό

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζέτα Μακρυπούλια: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας εκλέχθηκε Πρόεδρος του ΣΕΗ, δεν έγινε απευθείας ανάθεση όπως αλλού»

Η χαρμόσυνη ανακοίνωση του Χατζηγιάννη και η αντίδραση της Ζέτας Μακρυπούλια - «Αυτή την περίοδο»

Share