Μαρία Ηλιάκη: Τα μηνύματα που την έχουν τρομοκρατήσει στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

«Σταματήστε να μου στέλνετε...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: Τα μηνύματα που την έχουν τρομοκρατήσει στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να ζητήσει από τους διαδικτυακούς της φίλους να μην της στέλνουν μηνύματα που την τρομοκρατούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Όπως έγινε γνωστό χθες, η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η επικοινωνία που έχει με αρκετούς followers της στο Instagram την έχει φτάσει στα όριά της.

H ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της

«Κορίτσια, με όλη την αγάπη που σας έχω. Σταματήστε να μου στέλνετε μηνύματα, με έχετε τρομοκρατήσει κάποιες από εσάς. Δε μπορώ να διαβάζω άλλο: “κοιμήσου τώρα που μπορείς, ζήσε τώρα που μπορείς, κάνε τώρα που μπορείς”, λες και έρχεται… Εντάξει…

Ένα μωρό θα ΄ρθει, θα το αντιμετωπίσει η κάθε μάνα, μέλλουσα μάνα όπως μπορεί και με τις αντοχές που έχει. Μη στέλνετε μηνύματα στις μέλλουσες μανούλες σχετικά με το πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα, όχι άλλο. Φτάνει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε πως γνωρίζει το φύλο του μωρού που περιμένει η Μαρία Ηλιάκη

Το φύλο του μωρού που περιμένει η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως γνωρίζει Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα μάλιστα του Ευτυχείτε.

Η όμορφη παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Στέλιο Μανουσάκη, με τον οποίο πριν μερικές μέρες γιόρτασε και τη επέτειο τους.

Η ίδια μάλιστα το πρωί της Παρασκευής καλημέρισε τους ακόλουθους τη με μια φωτογραφία που έγραφε: «Που με χάνεις που με βρίσκεις εμένα …στη κουζίνα να τσιμπολογάω»

Με αφορμή λοιπόν την συγκεκριμένη ανάρτηση, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι έμαθε το φύλο του μωρού αλλά δεν έχει σκοπό φυσικά να το πει.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είπε πως η Μαρία Ηλιάκη θα γεννήσει μέσα στο καλοκαίρι!

Κατερίνα Καινούργιου για Μαρία Ηλιάκη