Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με φουσκώμενη κοιλίτσα αγκαλιά με τον αγαπημένο της

Μόλις λίγες μέρες πριν γεννήσει...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με φουσκώμενη κοιλίτσα αγκαλιά με τον αγαπημένο της

Από τη μέρα που η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε πως είναι έγκυος δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία σε λιγότερο από ένα μήνα θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της, δείχνει να είναι πραγματικά ενθουσιασμένη με το νέο βήμα που κάνει στη ζωή της μαζί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Ο ίδιος μάλιστα έκανε μια πολύ όμορφη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου το αγαπημένο ζευγάρι πόζαρε μαζί στον φωτογραφικό φακό, με τον σύντροφο της Μαρίας να κρατάει γλυκά την φουσκωμένη κοιλίτσα της και να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο κεφάλι.

Η ανάρτηση του Στέλιου

Τα μηνύματα που την έχουν τρομοκρατήσει στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να ζητήσει από τους διαδικτυακούς της φίλους να μην της στέλνουν μηνύματα που την τρομοκρατούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Όπως έγινε γνωστό χθες, η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η επικοινωνία που έχει με αρκετούς followers της στο Instagram την έχει φτάσει στα όριά της.

«Κορίτσια, με όλη την αγάπη που σας έχω. Σταματήστε να μου στέλνετε μηνύματα, με έχετε τρομοκρατήσει κάποιες από εσάς. Δε μπορώ να διαβάζω άλλο: “κοιμήσου τώρα που μπορείς, ζήσε τώρα που μπορείς, κάνε τώρα που μπορείς”, λες και έρχεται… Εντάξει…

Ένα μωρό θα ΄ρθει, θα το αντιμετωπίσει η κάθε μάνα, μέλλουσα μάνα όπως μπορεί και με τις αντοχές που έχει. Μη στέλνετε μηνύματα στις μέλλουσες μανούλες σχετικά με το πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα, όχι άλλο. Φτάνει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.