Βαλάντης - The 2night Show: «Παρασύρθηκα από τη Ρούλα Κορομηλά, με έκανε σαν τους άλλους»

«Η συνταγή της επιτυχίας χάλασε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βαλάντης - The 2night Show: «Παρασύρθηκα από τη Ρούλα Κορομηλά, με έκανε σαν τους άλλους»

Το βράδυ της Τρίτης, ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα του και για το πώς άλλαξε, όταν η Ρούλα Κορομηλά τον έπεισε να αλλάξει την εμφάνισή του και να γίνει ένας τραγουδιστής σαν όλους τους άλλους.

Ο τραγουδιστής βέβαια πριν λίγο καιρό, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, είχε αποκαλύψει πως στις αρχές της καριέρας του δεχόταν bullying για την εμφάνισή του.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη στο The 2night Show για τη Ρούλα Κορομηλά

«Βγήκα ένας άνθρωπος με δαχτυλίδια, με κοτσίδα, με τα μουστάκια μου κι εκεί που έγινε η έκρηξη του καλλιτέχνη, άλλαξα εμφάνιση. Εκεί που είχα τους φανατικούς και τους άλλους που έλεγαν τον μισώ – εμένα μ΄αρέσει αυτό – η συνταγή επιτυχίας χάλασε.

Σε αυτό έφταιξε ότι παρασύρθηκα από τη Ρούλα Κορομηλά και άλλαξα την εμφάνισή μου γιατί είχε αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια σε μία συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή. Αυτή με κούρεψε, μου έβαλε γραβάτα, κοστούμι, και με έκανε έναν τραγουδιστή το ίδιο με τους άλλους.

Θέλω να κάνω το τραγούδι χόμπι, δεν θέλω να βιοπορίζομαι πια αυτό. Πρέπει να βάλεις τιμή στην τέχνη αλλά η τέχνη δεν έχει τιμή», είπε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

"Είμαι δυσαρεστημένος που έχασε ο Τράμπ, θα τον ψήφιζα"

Ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος πριν από λίγο καιρό στο Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στις εκλογές των ΗΠΑ και το γεγονός πως έχασε ο Ντόναλντ Τραμπ, κάτι που τον στεναχώρησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε βρεθεί στην ορκωμοσία του Τραμπ αφού ο ξάδερφος του βρίσκεται στην ίδια παράταξη στην Αμερική και είχε κερδίσει πολλές ψήφους.

Στην ερώτηση αν θα ψήφιζε τον Τραμπ απάντησε: "Φυσικά και θα τον ψήφιζα, άλλο η Ελλάδα και άλλο η Αμερική. Δεν έχει κάνει ποτέ πόλεμο, έχει συμφιλιώσει πολλές χώρες που ήταν αντίθετες με την Αμερική." δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής που πριν λίγο καιρό διάβασε on air το μήνυμα της πρώην συντρόφου του.

Και όσον αφορά την διαχείριση του Τραμπ στο κομμάτι του κορωνοϊου και το γεγονός πως είχε προτρέψει τον λαό να πιεί χλωρίνη, σχολίασε πως πρόκειται για χιούμορ που οι δημοσιογράφοι κάνουν θέμα.