Insta Poll: Ποιος έχει δίκιο τελικά σε αυτή την διαμάχη; Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ή Πέτρος Φιλιππίδης;

Η δικαίωση ήρθε από το κοινό του youweekly.gr

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Insta Poll: Ποιος έχει δίκιο τελικά σε αυτή την διαμάχη; Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ή Πέτρος Φιλιππίδης;

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχει βρεθεί ξανά στο κέντρο του ενδιαφέροντος λόγω της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη, μιας και ο ηθοποιός ισχυρίστηκε πως διατηρούσε σχέση με την γυναίκα που τον καταγγέλλει.

Για την ακρίβεια ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση “Οι ηλίθιοι” στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000 -2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες. Συνευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση.

Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά” αναφέρει χαρακτηριστικά, στο απολογητικό του υπόμνημα ο ηθοποιός.

Όπως είναι φυσικό, η τοποθέτησή του αυτή προκάλεσε την οργή της ηθοποιού η οποία όχι μόνο αρνήθηκε τα όσα είπε ο Φιλιππίδης αλλά βρήκε και υποστήριξη από άλλους ανθρώπους του χώρου.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σε δημοσκόπηση που κάναμε στο Instagram του Youweekly.gr, το κοινό έκρινε πως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι αυτή που λέει την αλήθεια σε αυτή τη διαμάχη.

Η διαφορά ήταν συντριπτική υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, μιας και το 91% του κοινού, το οποίο μεταφράζεται σε 15.150 ψήφους, απάντησε πως εκείνη είναι αυτή που έχει δίκιο στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Τον ηθοποιό υποστήριξαν 1.343 άτομα.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους Πέτρος Φιλιππίδης

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καταγγελία βιασμού

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Βίντεο από τα φιλιά που αντάλλαξε με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Άννα Μαρία Παχαραλάμπους αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσα στην καταγγελία της.

Ένα από αυτά ήταν και τα φιλιά αντάλλαξε αναγκαστικά πάνω στη σκηνή της θεατρικής παράστασης «Οι Ηλίθιοι» το 2000 με τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος ισχυρίστηκε στις καταγγελίες της πως διατηρούσαν στο παρελθόν σχέση.

«Το συγκεκριμένο έργο μάλιστα δεν δικαιολογεί ούτως ή άλλως μια τέτοια σκηνική συμπεριφορά, αφού πρόκειται για μια τρυφερή ιστορία. Όταν του ζητούσα με ευγενικό τρόπο μήπως μπορούν τα φιλιά αυτά να γίνονται με άλλον, πιο θεατρικό τρόπο, εκείνος μου απαντούσε: “Εγώ είμαι σκηνοθέτης, εγώ αποφασίζω!”.

Ιδίως όταν έρχονταν συγγενείς και φίλοι μου να με δούνε στην παράσταση, πριν βγούμε στη σκηνή, του ζητούσα θερμή παράκληση να σταματήσει να το κάνει, όμως αυτός με αγνοούσε επιδεικτικά.

Την ίδια μάλιστα συμπεριφορά αλλά και χειρότερη επεδείκνυε όταν ερχόταν ο τότε σύντροφός μου (τον οποίο και είχε γνωρίσει) να δει την παράσταση, πιάνοντάς με διαρκώς σε διάφορα σημεία του σώματός μου και δίνοντάς μου με ακόμη μεγαλύτερο πάθος αυτά τα πιεστικά και ανάρμοστα φιλιά ενώπιόν του.

Προφανώς όλο αυτό του δημιουργούσε ένα νοσηρό αίσθημα υπεροχής. Το γεγονός αυτό με είχε αναγκάσει να ζητάω σε δικούς μου ανθρώπους να μην έρχονται στην παράσταση (μήπως και η συμπεριφορά του μετριαστεί), τους ζητούσα όμως κάθε φορά να με περιμένουν έξω από το θέατρο το βράδυ, ώστε να μπορώ να φύγω χωρίς να με παρενοχλήσει ο καταγγελλόμενος».

Το Πρώτο Θέμα έβγαλε στην δημοσιότητα την σκηνή που κατήγγειλε η ηθοποιός τον Πέτρο Φιλιππίδη.