Σπύρος Μιχαλόπουλος: «Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της»

Η αυστηρή ανάρτησή του μετά τους ισχυρισμούς του Πέτρου Φιλιππίδη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπύρος Μιχαλόπουλος: «Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μιχαλόπουλος θέλησε να «βάλει στη θέση του» τον Πέτρο Φιλιππίδη και να υποστηρίξει την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ τους.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος του. Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς, Άγριες Μέλισσες, «άδειασε» τον ηθοποιό στην ανάρτησή του και μάλιστα τον ειρωνεύτηκε για την υποστήριξη που δέχθηκε από την Βάνα Μπάρμπα.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μιχαλόπουλου για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπεια της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε . Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους Πέτρος Φιλιππίδης

Φάνης Μουρατίδης - αποκλειστικό: "Πριν κάνει την καταγγελία η Άννα Μαρία είχαμε..."

Η ισχύς εν τη ενώσει ισχύει με το παραπάνω στην δική τους περίπτωση και μαζί έκαναν φέτος την τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς στο “Ερωτας με διαφορά”. Οι τρείς πρωταγωνιστές, η Φαίη Ξυλά, ο Βασίλης Μίχας και ο Φάνης Μουρατίδης φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί και μιλούν για τον έρωτα, το φλέρτ, τις αποτυχίες και το ρίσκο, τις αναπάντεχες εμπειρίες, την οικογένεια αλλά και τις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Δεν είναι μόνο η αυταπόδεκτη ομορφιά και των τριών που σε κερδίζει. Είναι η αυθεντικότητα, η απλότητα και η αγάπη που δείχνουν ο ένας στον άλλον στην φωτογράφησή μας που κάνει την συνθήκη αυτής της συνάντησης ιδανική με...διαφορά.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Φάνης Μουρατίδης περιοδικό You

Με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα λόγω των καταγγελιών στο θέατρο, ο κόσμος που είχε σοκαριστεί με κάποια πρόσωπα που αγαπούσε, θέλει να αισθάνεται ότι ο καλός ηθοποιός κρύβει και έναν εξίσου καλό άνθρωπο;

Δεν ξέρω αν θέλει να το αισθάνεται, αλλά όταν το ανακαλύπτει, αυτό είναι καταπληκτικό και δίνει ελπίδα. Ελπίδα είναι επίσης αν πίσω από έναν καλό πολιτικό ή έναν καλό γιατρό ανακαλύπτεις ότι υπάρχει ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Η σύζυγός σου, η 'Αννα Μαρία Παπαχαρλάμπους, ήταν ανάμεσα σε εκείνες τις θαρραλέες γυναίκες που βρήκαν την δύναμη να πρωτοστατήσουν στις πρόσφατες καταγγελίες και να δώσει την δική της αλήθεια για αυτά που βίωσε. 'Ήρθε πια η ώρα της εξυγίανσης στο χώρο σας;

Η εξυγίανση είναι μεγάλη κουβέντα και εγώ με τις μεγάλες κουβέντες τρομάζω. Γιατί σε αυτή την χώρα, όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν που λέει και το τραγούδι. 'Ήρθε όμως η ώρα να γίνει πια συνείδηση σε όλους, ότι η δική μας δουλειά δεν είναι χόμπι, αλλά είναι επάγγελμα και λειτούργημα. Δεν είναι μια δουλειά που συμβαίνει δίπλα μας και αφορά κάποιους... celebrities που μας ταλαιπωρούν. Οι ιστορίες αυτών των ανθρώπων που με γενναιότητα βγήκαν μπροστά, φτιάχνουν πια όραμα, προοπτική, βάζουν ένα παράθυρο εκεί που υπάρχει τοίχος. Δεν είναι τόσο εύκολο. Χρειάζεται επαγγελματική δεοντολογία και σεβασμός. Να βρούμε έναν τρόπο να χαλιναγωγήσουμε τις ορμές μας. Να γνωρίζουμε όλοι ότι υπάρχουν και συνέπειες για τις πράξεις μας.

'Ήσουν θετικός όταν εκείνη θέλησε να δημοσιοποιήσει την δική της καταγγελία;

'Ήμουν θετικός και είμαι θετικός σε οτιδήποτε συνεχίζει να αιμορραγεί, να του δώσουμε το χώρο να επουλωθεί και να θεραπευτεί. Είτε με να το βγει στο φως, είτε μέσω μιας αντίδρασης. Είτε αφορά την γυναίκα μου ή ένα φίλο μου ή ακόμη και κάποιον που δεν γνωρίζω, είμαι πάντα θετικός και θα είμαι πάντα εκεί.

Το είχατε συζητήσει με τα παιδιά σας, για να είναι ενήμερα για όσα επακολουθήσουν με την κίνηση της μητέρας τους;

Εννοείται αυτό είναι αυτονόητο, δεν θα τα αφήναμε σε καμία περίπτωση εκτεθειμένα.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή του!

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU