Θρήνος για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

«Έφυγε» ένα από τα σκυλάκια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία λίγο καιρό μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, Φίλιππου αναγκάστηκε να βιώσει μία ακόμα μεγάλη απώλεια αφού έφυγε από τη ζωή και ένα από τα αγαπημένα της σκυλάκια.

Είναι γνωστό πως η Ελισάβετ έχει μεγάλη αδυναμία στα σκυλιά και συγκεκριμένα στα Corgi. Σε πολλές φάσεις της καθημερινότητάς της θα την δούμε να βγάζει τα σκυλιά της βόλτα στο παλάτι του Buckingham.

Βασίλισσα Ελισάβετ θάνατος σκύλου

Το άτυχο σκυλάκι ήταν δώρο του γιου της Βασίλισσας, Πρίγκιπα Andrew όσο ο Πρίγκιπας Φίλιππος ήταν στο νοσοκομείο, λίγο καιρό πριν από τον θάνατό του.

Συγκεκριμένα τον περασμένο Μάρτιο, η Βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχτηκε δύο κουτάβια στο Κάστρο του Windsor και τα ονόμασε Fergus και Muick, προς τιμήν της σκωτσέζικης κληρονομιάς της Βασίλισσας Μητέρας.

«Ραγίζει» καρδιές το πρώτο της μήνυμα της Ελισάβετ για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Λίγο μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, η βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε την σιωπή της και προχώρησε ένα πολύ συγκινητική μήνυμα.

Σήμερα, Τετάρτη, η βασίλισσα έχει γενέθλια και κλείνει τα 95 χρόνια ζωής, χωρίς όμως να μπορεί να τα γιορτάσει, λόγω πένθους.

Πριν από λίγη ώρα μάλιστα, η ίδια έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Βασιλικής οικογένεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατο του συζύγου της αλλά και για τα γενέθλια της.

«Έλαβα επί τη ευκαιρία των 95ων γενεθλίων μου σήμερα πολλά μηνύματα με ευχές γεγονός που εκτιμώ αφάνταστα. Την ώρα που ως οικογένεια περνάμε περίοδο μεγάλης θλίψης, είναι παρηγοριά για εμάς να βλέπουμε και να ακούμε τα αφιερώματα στον σύζυγό μου τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία όπως και σε όλο τον κόσμο.

Η οικογένειά μου και εγώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση και την καλοσύνη που μας δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Συγκινηθήκαμε βαθιά και αυτό μας θυμίζει πόσο μεγάλη επιρροή είχε ασκήσει ο Φίλιππος σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλη του την ζωή».

undefined