Jason Derulo: Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς

Φωτογραφίζεται με τον γιο του και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Jason Derulo: Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Jason Derulo, καθώς η πανέμορφη σύζυγος του, Jena Frume έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο αγοράκι.

Ο 31χρονος πασίγνωστος σταρ διανύει την πιο όμορφη περιόδο της ζωής του και πριν μερικές μέρες καλωσόρισε το παιδάκι του, τον μικρό Jason King Derulo. Συγκεκριμένα στις 8 Μαΐου, το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το αγοράκι τους.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε φυσικά αυτή την είδηση με τους followers του στον προσωπικό λογαριασμό στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου, ο ερχομός του μικρού γιου μας, του Jason King Derulo, στο σπίτι μας. Είναι τόσο τυχερός που έχει έναν τόσο δυνατό ήρωα για προστάτη, την μητέρα του @jenafrumes».

Από την άλλη, η σύντροφος του, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τον μωρό της αλλά και τον Jason Derulo γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μια ματιά της πρώτης εβδομάδας μου με τον υγιή μικρό βασιλιά μας. Η ζωή έχει τώρα πολύ περισσότερο νόημα και είμαι τόσο ευγνώμων. Είμαι τόσο πολύ ερωτευμένη με αυτό το μικρό αγόρι, είναι ό, τι δεν ήξερα ποτέ ότι χρειαζόμουν. Θα σ' αγαπώ για πάντα @ jasonderulo».

Η ανάρτηση του Jason Derulo

Η ανάρτηση της συντρόφου του, Jena Frume

Λίγα λόγια για τον ταλαντούχο Jason Derulo

Είναι γεννημένος στις 21 Σεπτεμβρίου του 1989 στο Μίραμαρ της Φλόριντα. Είναι 1.84μ., 78 κιλά και πολύ αθλητικός. Έχει έναν αδερφό τον Joel Deslouleaux και μια αδερφή την Kim Desrouleaux. Η θρησκεία του είναι η καθολική. Οι γονείς του είναι χαϊτιανοί. Σπούδασε στο American Musical and Dramatic Academy (μουσική και δραματική ακαδημία) της Νέας Υόρκης, ενώ από μικρός παρακολουθούσε μαθήματα σε σχολές τεχνών της Φλόριντα. Δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής από το 2006.

Άρχισε να κάνει το ντεμπούτο του τραγουδιστικά, όταν υπέγραψε με την Warner Bros/ Beluga Heights, αφού μέχρι το 2009 έγραφε στίχους. Έγινε γνωστός το καλοκαίρι αυτής της χρονιάς με το κομμάτι "Whatcha say" που παίχτηκε στη σειρά California Teens και στο Saturday Night Live, στην Αμερική, ανεβαίνοντας πολύ ψηλά στα charts όπως του Καναδά, της Αυστραλίας, της Ελβετίας και της Σουηδίας. Τα άλλα δυο κορυφαία του κομμάτια ήταν το "In my head" και "Don't wanna go home"Έγραψε το πρώτο του τραγούδι στα οκτώ χρόνια ενώ τραγουδούσε από πολύ νεαρή ηλικία. Έχει συνεργαστεί με την κόκα-κόλα για ένα διαφημιστικό. Το αγαπημένο του μέρος είναι το Olive Garden, πρόκειται για εστιατόριο, ενώ τέλος από ποτά προτιμάει το μοχίτο και τη βότκα.