Μίνα Αρναούτη: «Όταν είπα ότι δεν φαινόταν μεθυσμένος ο Παντελίδης ήμουν ψεύτρα»

Η ανάρτηση - καρφί της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μίνα Αρναούτη: «Όταν είπα ότι δεν φαινόταν μεθυσμένος ο Παντελίδης ήμουν ψεύτρα»

Σε μια ανάρτηση σχετικά με την υπόθεση του τροχαίο προχώρησε η Μίνα Αρναούτη, η οποία φυσικά αναφέρθηκε στον Παντελή Παντελίδη.

Η ίδια που έχει καταθέσει αγωγή κατά της οικογένεια του, σχολίασε ένα συγκεκριμένο δημοσίευμα ενός 37χρονου πουε είχε καταναλώσει παρόμοια ποσότητα αλκοόλ με εκείνη του τραγουδιστή και ωστόσο να είναι σε καλή κατάσταση.

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη

«2.75.........Όσο και ο Παντελίδης (2.72). Για τον Παντελίδη κάποιοι θέλησαν να πουν (ή πιο σωστά να μαντέψουν γιατί δεν ήταν μπροστά) ότι ήταν ημιλιποθυμος με την συγκεκριμένη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του...

Πιο κάτω διαβάζουμε ότι ο συγκεκριμένος οδηγός έδειχνε σε «καλή κατάσταση». Όταν όμως είπε η Μίνα ότι δεν φαινόταν μεθυσμένος ο Παντελίδης ήταν ψεύτρα! Η ζωή με δικαιώνει!».

Μίνα Αρναούτη ανάρτηση για Παντελή Παντελίδη

Αποζημίωση 960.000 ευρώ ζητάει από την οικογένεια Παντελίδη

Αποζημίωση ύψους 960.000 ευρώ ζητάει η Μίνα Αρναούτη από την οικογένεια του αδικοχαμένου, Παντελή Παντελίδη, 5 χρόνια μετά το τροχαίο που σόκαρε το πανελλήνιο και όπου έχασε τη ζωή του ο ταλαντούχος τραγουδιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real news, κατέθεσε νέα αγωγή κατά της οικογένειας και αξιώνει αποζημίωση για την ψυχή της, διεκδικώντας 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της.

Η αγωγή που κατέθεσε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ξεπερνά τις 240 σελίδες και περιέχει δεκάδες άρθρα σχετικά με το τροχαίο, δηλώσεις της οικογένειας Παντελίδη και ποσταρίσματα στα social media που χαρακτηρίζονται ως συκοφαντικά.

«Διασύρθηκα και κατασυκοφαντήθηκα από τους εναγόμενους πανελληνίως. Έχω πλέον στιγματιστεί ως ανήθικη, ψεύτρα, “δολοφόνος” του γιου τους».

«Φώναζα στη μητέρα μου ότι αν έζησα για να περνάω αυτό, καλύτερα να πεθάνω. Και το πίστευα αυτό. Ευχόμουν να πέθαινα, να ησύχαζα και κάποιες φορές σε κρίση πανικού έκανα τη σκοτεινή σκέψη να αυτοκτονήσω. Οι εναγόμενοι μου προκάλεσαν ψυχολογική ασφυξία» αναφέρει στην αγωγή της.