Θεοφανία Παπαθωμά: «Είναι πάρα πολύ λυπηρό να πηγαίνει σε ένα χώρο να εργαστείς και να κινδυνεύεις»

«Ο Πασχάλης Τσαρούχας ήταν χάλια για πολύ καιρό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θεοφανία Παπαθωμά: «Είναι πάρα πολύ λυπηρό να πηγαίνει σε ένα χώρο να εργαστείς και να κινδυνεύεις»

Το πρωί της Τετάρτης, η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στον Πασχάλη Τσαρούχα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε φυσικά για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου αλλά και για την συμβολή του προέδρου του ΣΕΗ, που κατέθεσε πριν μερικές μέρες και τρίτο φάκελο με καταγγελίες.

Θεοφανία Παπαθωμά για καταγγελίες

Οι δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά

«Θλίβομαι. Σοκαρίστηκα με το μέγεθος των αποκαλύψεων για τις καταγγελίες στο θέατρο. Είναι πάρα πολύ λυπηρό να πηγαίνει σε ένα χώρο να εργαστείς και να κινδυνεύεις από τέτοιες συμπεριφορές και μάλιστα να αναγκάζεσαι να τις υφίστασαι και να μην μπορείς να αντιδράσεις.

Το εργασιακό περιβάλλον θα πρέπει να είναι προστατευμένο. Όσο καθαρίζει ο χώρος από τέτοιους ανθρώπους οδεύουμε προς το φως. Οι επίδοξοι θύτες θα φοβηθούν να προβούν σε αντίστοιχες πράξεις.

Το συζητήσαμε το θέμα στην αρχή και είναι πολύ λυπηρό και γι’ αυτόν, φαντάσου σε πόσο δύσκολη θέση είναι με όλα αυτά που διάβαζε εκεί. Ήταν χάλια για πολύ καιρό. Να τα διαβάζεις όλα αυτά με κάθε λεπτομέρεια, δεν αισθάνεσαι πολύ ωραία».

«Βλέπεις πόσο σημαντικό είναι για ένα παιδί να..»

Στον καναπέ του Dot κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία κατά την διάρκεια της συνέντευξης δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε μεταξύ των άλλων στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τον πρώην σύζυγο της, Πασχάλη Τσαρούχα ενώ πριν λίγο καιρό μίλησε για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου.

Η Θεοφανία Παπαθωμά είπε χαρακτηριστικά: «είχαμε χωρίσει με τον Πασχάλη και απλώς συγκατοικούσαμε. Συμβιώναμε δηλαδή. Πράγμα που δεν είναι εύκολο. Είναι που λες ότι είμαι σε διάσταση αλλά προσπαθώ κιόλας να δούμε τι θα γίνει γιατί είναι και το παιδί».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι πολύ τα τρία χρόνια, που διήρκησε αυτό, γιατί ο Αχιλλέας μου είπε «μόνο τρία χρόνια; Κοίταξε με! Κοίταξε με! Μόνο τρία χρόνια προσπαθούσες;». Οπότε δεν είναι καθόλου πολύ, είναι λίγο για κάποιους άλλους. Βλέπεις πόσο σημαντικό είναι για ένα παιδί και πως το βιώνει από τα δικά του μάτια».