Eurovision 2021: Το Netflix έδωσε το 12αρι του στο El Diablo

Έγινε viral η ανάρτηση της επίσημης σελίδας του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2021: Το Netflix έδωσε το 12αρι του στο El Diablo

Η επίσημη σελίδα του "Netflix" έδωσε το 12άρι της στην Κύπρο και την Έλενα Τσαγκρινού μετά την εμφάνιση της στον πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2021, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης.

Η Έλενα Τσαγκρινού έβαλε φωτιά στο πλατό και ξεχώρισε με την εμφάνιση της, ενώ πολλές χώρες ήδη ψηφίζουν υπέρ της Κύπρου.

Το ίδιο και η επίσημη σελίδα του "Netflix" η οποία βαθμολόγησε με 12 τη συμμετοχή της Κύπρου με πρωταγωνιστή τον Lucifer, μια ανάρτηση που μέσα σε λίγα λέπτα έγινε ήδη viral.

Η ανάρτηση του Netflix για την Έλενα Τσαγκρινού

Lucifers ‘douze points’ gaan dit Eurovisie Songfestival naar Cyprus.

Posted by Netflix on Tuesday, May 18, 2021

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision

Λίγο μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού της Eurovision, η Έλενα Τσαγκρινού παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των ΚουΚου, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον μεγάλο ενθουσιασμό της.

Έχοντας πάντα στο πλευρό της τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, η Έλενα Τσαγκρινού μετέδωσε το συναίσθημά της πριν βγει στη σκηνή αλλά και τη στιγμή που άκουσε πως περνάει στον τελικό.

«Ήταν τρελό το συναίσθημα, ούρλιαζα! Ήταν όλο αληθινό, ήρθε από την καρδιά μου και την ψυχή μου και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι όλοι μαζί μου, έχω νιώσει μεγάλη αγάπη και το είχα πολλή ανάγκη και μπαίνουμε δυναμικά. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή πάνω στη σκηνή, ήταν απίστευτο το συναίσθημα, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Είχα μεγάλη αγωνία στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, ήμουν ξετρελαμένη με όλη την κατάσταση.

Δεν έκανα κανένα τηλεφώνημα πριν ανέβω στη σκηνή. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη, πολύ ζέσταμα, πολύ φωνητική, όλη μέρα με προετοίμαζαν οι δάσκαλοί μου και τα κάναμε όλα τέλεια. Πάμε στον τελικό να δώσουμε μια πολύ μεγάλη μάχη. Εύχομαι να πάμε πολύ καλά», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.