Eurovision 2021: Ολοκληρώθηκε με τεχνικά προβλήματα η δεύτερη πρόβα της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Δεν λειτούργησαν καλά κάποια από τα γραφικά-εφέ της παρουσίασης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2021: Ολοκληρώθηκε με τεχνικά προβλήματα η δεύτερη πρόβα της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η Dress Rehearsal των χωρών που θα συμμετέχουν στον αυριανό Β’ Ημιτελικό της Eurovision.

Ανάμεσα τους και αυτή της χώρας με την Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία ωστόσο δεν τα πήγε τόσο καλά όσο η πρώτη, μιας και σημειώθηκαν μερικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, δεν λειτούργησαν καλά κάποια από τα γραφικά-εφέ της παρουσίασης. Το πρόβλημα εντοπίσθηκε στην παραμονή καπνού από την προηγούμενη εμφάνιση της Εσθονίας πάνω στη σκηνή που παρενέβησε στη σωστή λειτουργία των εφέ.

Αυτό αναμένεται να λυθεί με την απομάκρυνση του καπνού που παραμένει ακόμα και πριν την εμφάνιση της Ελλάδας. Η επαναλήφθηκε για να διαπιστωθεί ότι όλα λειτουργούν ομαλά! Μετά από συνεργασία ξεπεράστηκαν κατά την επανάληψη, που έλαβε χώρα κεκλεισμένων των θυρών και μετά τη λήξη της κανονικής ροής.

 Eurovision 2021 ολοκληρώθηκε με τεχνικά προβλήματα η δεύτερη πρόβα της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Αυτές είναι οι 10 χώρες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Το βράδυ της Τρίτης παρακολουθήσαμε τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision και όπως πάντα, οι εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων ήταν άκρως εντυπωσιακές με αυτή της Έλενας Τσαγκρινού να ανάβει φωτιές πάνω στη σκηνή του Ρότερνταμ.

Πολλές εμφανίσεις συγκίνησαν, άλλες πέρασαν αδιάφορες και άλλες δίχασαν το κοινό. Δέκα χώρες ήταν αυτές όμως που κατάφεραν να εξασφαλίσουν το δικό τους εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Νορβηγία

Ισραήλ

Ρωσία

Αζερμπαϊτζάν

Μάλτα

Λιθουανία

Κύπρος

Σουηδία

Βέλγιο

Ουκρανία