Eurovision 2021: Η Conchita σχολίασε την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στον Α' ημιτελικό

Εντυπωσιασμένη με την Κύπρο η νικήτρια της Αυστρίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2021: Η Conchita σχολίασε την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στον Α' ημιτελικό

Απίστευτη υποστήριξη έχει λάβει από τον χθεσινό Ημιτελικό της Eurovision η Κύπρος και η Έλενα Τσαγκρινού, μιας και έκανε μια μοναδική εμφάνιση.

Φυσικά, η Κύπρος κατάφερε και πέρασε στον μεγάλο τελικό με το τραγούδι “El Diablo” και εντυπωσίασε όλους τους Ευρωπαίους.

Λίγο αργότερα, ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της Έλενας Τσαγκρινού, μια ανάρτηση που μέσα σε μόλις λίγα λεπτά απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια.

Ωστόσο, αυτό που ξεχώρισε ήταν της Κονσίτα Βουρστ, η οποία είχε βγει νικήτρια με την Αυστρία το 2014 με το τραγούδι "Rise Like a Phoenix".

Η Κονσίτα σχολίασε την συγκεκριμένη φωτογραφία με την Έλενα Τσαγκρινού γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δε μπορώ να το αντέξω έχω πάθει εμμονή».

Το σχόλιο της Κονσίτα για την Έλενα Τσαγκρινού

Eurovision 2021 η Κοντσίτα σχολίασε την εμφάνιση της Κύπρου

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision

Λίγο μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού της Eurovision, η Έλενα Τσαγκρινού παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των ΚουΚου, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον μεγάλο ενθουσιασμό της.

Έχοντας πάντα στο πλευρό της τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, η Έλενα Τσαγκρινού μετέδωσε το συναίσθημά της πριν βγει στη σκηνή αλλά και τη στιγμή που άκουσε πως περνάει στον τελικό.

«Ήταν τρελό το συναίσθημα, ούρλιαζα! Ήταν όλο αληθινό, ήρθε από την καρδιά μου και την ψυχή μου και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι όλοι μαζί μου, έχω νιώσει μεγάλη αγάπη και το είχα πολλή ανάγκη και μπαίνουμε δυναμικά. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή πάνω στη σκηνή, ήταν απίστευτο το συναίσθημα, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Είχα μεγάλη αγωνία στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, ήμουν ξετρελαμένη με όλη την κατάσταση.

Δεν έκανα κανένα τηλεφώνημα πριν ανέβω στη σκηνή. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη, πολύ ζέσταμα, πολύ φωνητική, όλη μέρα με προετοίμαζαν οι δάσκαλοί μου και τα κάναμε όλα τέλεια. Πάμε στον τελικό να δώσουμε μια πολύ μεγάλη μάχη. Εύχομαι να πάμε πολύ καλά», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.