Eurovision 2021: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό

«Δεν κοιμήθηκα και δεν μπορώ να κοιμηθώ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2021: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Eurovision, προχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού.

Η όμορφη τραγουδίστρια απέσπασε τις πιο θετικές αντιδράσεις και έκανε περήφανη την Κύπρο όπου κι εκπροσωπεί, με την ίδια ταυτόχρονα να δέχεται υποστήριξη και από την Κοντσίτα, την νικήτρια της Αυστρίας.

Η Έλενα λοιπόν μοιράστηκε τα συναισθήματα της και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη που έχει λάβει, μέσα από μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Έλενας Τσαγκρινού

“Τα συναισθήματα μου είναι αληθινά παιδιά… Σας υπόσχομαι ότι είναι φουλ αληθινά! Ποτέ δεν θα είμαι ψεύτικη… Οπότε ξέρετε ακριβώς τι νιώθω έτσι; Μπορούμε να το κάνουμε ξανά! Οι φωνές του κοινού, τα φώτα της σκηνής! Ψάχνω να δω το βίντεο συνέχεια. Δεν κοιμήθηκα και δεν μπορώ να κοιμηθώ…

Επιτέλους τα καταφέραμε! Σας αγαπάω παιδιά δεν έχω λόγια κλαίω από συγκίνηση που έχω τόση υποστήριξη σε αυτό που καταφέραμε να κάνουμε μαζί”!

Eurovision 2021 η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό

Οι πανηγυρισμοί στα backstage μετά την πρόκριση στον τελικό

Η Έλενα Τσαγκρινού εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο χθεσινό διαγωνισμό της Eurovision και έτσι κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού, αποτελώντας χωρίς αμφιβολία ένα από τα φαβορί για τη νίκη.

H τραγουδίστρια δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της μετά τη μεγάλη της επιτυχία και έτσι, με το που βρέθηκε στα backstage ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς μαζί με τους συνεργάτες της.