Γενέθλια για τον γιο του Γιώργου Καράβα - Οι τρυφερές ευχές του

«Σε αγαπώ και θαυμάζω κάθε πτυχή της αγνής και πολυτάλαντης προσωπικότητας σου!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για τον γιο του Γιώργου Καράβα - Οι τρυφερές ευχές του

Ξεχωριστά είναι η σημερινή ημέρα για τον Γιώργο Καραβά και την Ραφαέλα Ψαρρού, μιας και ο γιος του γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο αγοράκια και όλη η οικογένεια φαίνεται αρκετά αγαπημένη και ευτυχισμένη.

Τόσο το μοντέλο όσο και η σύζυγος του πολύ συχνά μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα τους και αυτή τη φορά ο coach του GNTM θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον γιο του για τα γενέθλια του, ενώ το ίδιο έκανε για την γιορτή της συζύγου, πριν μερικές μέρες.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καράβα για τα γενέθλια του γιου του

«Χρόνια σου πολλά γιε μου ! Σε αγαπώ και θαυμάζω κάθε πτυχή της αγνής και πολυτάλαντης προσωπικότητας σου!».

Γενέθλια για τον γιο του Γιώργου Καράβα

«Έρχονται καινούργια πράγματα που και εμένα με εξέπληξαν όταν τα είδα»

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Καράβας μετά την ανακοίνωση πως η Βίκυ Καγιά δεν θα βρίσκεται στο νέο κύκλο του GNTM. Το μοντέλο μάλιστα, έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τις αλλαγές που θα έχει το ριάλιτι από τη νέα σεζόν.

Πρόκειται να δούμε καινούρια και όμορφα πράγματα που δεν θα έχουνε σχέση και καμία από τις προηγούμενες σεζόν που έχει προβληθεί το GNTM.

«Θα είμαι στο GNTM με μεγάλη χαρά. Ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα. Η Βίκυ είναι ένας άνθρωπος που έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα και οντότητα. Είναι άξια σεβασμού. Εγώ τη λατρεύω. Είναι μια επιλογή που δεν ξέρω πως και γιατί έγινε. Τα κριτήρια, τα ξέρουν οι άνθρωποι που πρέπει. Πορευόμαστε δυνατά στο μέλλον του GNTM, το οποίο είναι λαμπρό.

Σαφέστατα θα μου λείψει. Δεν το γνώριζα. Και εγώ το έμαθα λίγο πριν βγει το δελτίο τύπου του καναλιού. Φαντάζομαι θα βγει μια ανακοίνωση από το γραφείο τύπου και θα τα μάθετε όλα, όπως και όταν πρέπει.

Αυτό που μπορώ να σας πως με βεβαιότητα είναι ότι στο επόμενο GNTM έρχονται πολύ ωραία και καινούργια πράγματα. Πράγματα που και εμένα με εξέπληξαν όταν τα είδα. Επίσημες ανακοινώσεις θα βγουν από το κανάλι όταν πρέπει. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχουμε και άλλη βόμβα μετά τη Βίκυ Καγιά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καράβας.