Κατάθεση ψυχής από τον Mike: "Με υιοθέτησαν 12 μηνών. Η βιολογική μου μητέρα..."

Η αποκάλυψη για την σχέση του με την Έλενα Τσαγκρινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατάθεση ψυχής από τον Mike:

Κι ενώ η αγαπημένη του, Έλενα Τσαγκρινού, παλεύει για την Eurovision, ο Mike βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα, και παραχώρησε μια άκρως συγκλονιστική συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση του με την τραγουδίστρια, την διαδικασία που πέρασε όταν ο καρκίνος του χτύπησε την πόρτα, αλλά και τα παιδικά του βιώματα.

Οι δηλώσεις του Mike για την Έλενα Τσαγκρινού

«Είναι φανταστική, έχει τεράστιο ταλέντο και τώρα το έδωσε στο εξωτερικό. Είναι γεννημένη για έξω και θα πάει πολύ καλά στον τελικό. Δεν είχε αμφιβολία για την πρόταση, σε εμένα το αντίθετο έδειξε. Ήθελε πάρα πολύ να πάει. Για εμένα είναι top στην Ελλάδα», δήλωσε αρχικά ο ράπερ και συνέχισε:

«Είμαστε σχεδόν 4 χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί που δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή δεν το βλέπαμε ερωτικά, ήμασταν σαν συνεργάτες. Είχαν κάποια ατυχήματα στις πρόβες αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Είναι τρομερό το ότι ένας άνθρωπος που το βλέπει από μικρή και φτάνει στο σημείο να είναι εκεί είναι φοβερό. Χαίρομαι με τη χαρά της».

Η Έλενα Τσαγκρινού δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του όσο εκείνος πάλευε με τον καρκίνο: «Το έβλεπα σαν μια όμορφη σχέση, αλλά μετά από αυτό που έπαθα το βλέπω αλλιώς. Αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να τον εμπιστευτώ στη ζωή μου και από εκείνη τη μέρα και μετά βλέπω αλλιώς τη σχέση μας».

Η εξομολόγησή του για τον καρκίνο

Ο Mike αντιμετώπισε τον καρκίνο στα 27 του, ωστόσο στην αρχή δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα: «Καμία στιγμή δεν κατάλαβα ότι περνούσα καρκίνο. Μου είπε ο γιατρός καρκίνος αλλά νόμιζα ότι ήταν κάτι μικρό. Μετά το χειρουργείο κατάλαβα ότι είναι σοβαρά. Εγώ τις χημειοθεραπείες είχα ακούσει ότι τις κάνεις όταν είσαι σε άσχημο σημείο. Εγώ που είχα δύο επιθετικές μορφές από τις τέσσερις, γι αυτό έκανα χημειοθεραπείες. Είναι κάτι πολύ περίεργο και κάτι πολύ δύσκολο. Εγώ έκανα κάθε μέρα. Έμπαινε νοσοκομείο Κυριακή και έκανα μέχρι Παρασκευή και έφευγα για το σπίτι. Αυτό κράτησε δύο μήνες. Πρώτα έγινε το χειρουργείο. Στην αρχή ήμουν μια χαρά, μετά δεν είχα γεύση, δεν είχα αφή, δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Ψυχολογικά είχα ξεσπάσματα. Μπορεί να με κούραζε κάτι που θα έκανα και απλά ξέσπαγα. Ο πατέρας μου ο καημένος τι έχει ακούσει».

«Η Έλενα δούλευε στον πατέρα της το πρωί, σε μαγαζί με υφάσματα και πήγαινε να τους βοηθήσει. Μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και το βράδυ ερχόταν σε μένα. Κάθε βράδυ, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω. Μόνος μου λύγιζα στο μπάνιο. Δεν ήθελα γιατί αυτό, ασχέτως αν δεν το είχα πάρει βαριά εγώ, οι δικοί μου το είχαν πάρει βαριά. Θυμάμαι όταν το έμαθε ο πατέρας μου παραμίλαγε. Η μαμά επειδή έχει περάσει κι εκείνη κάτι παρόμοιο και επειδή είναι και σκληρό καρύδι, μου έλεγε “έλα τι είναι για σένα αυτό”. Αποφάσισα να μιλήσω γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσω τον κόσμο», πρόσθεσε και εξιστόρησε ένα γεγονός που συνέβαινε συχνά κατά τη διάρκεια που ήταν στο νοσοκομείο:

«Μου έφερναν το φαγητό οι άνθρωποι του νοσοκομείο και έλεγα δεν πεινάω και παράγγελνα το βράδυ σουβλάκια και πίτσες. Έμενα λίγο μόνος μου στο νοσοκομείο. Ο πατέρας μου πριν ξυπνήσω ήταν εκεί. Ένα χρόνο δεν βλέπω φίλους μου και η Έλενα κάνει μίνι καραντίνα πριν με δει».

Η υιοθεσία του

Ο Mike είναι υιοθετημένος και το γνώριζε από πάντα: «Είναι φανταστικό να είσαι υιοθετημένος. Με υιοθέτησαν 12 μηνών. Το ήξερα πάντα. Είμαι πολύ κατά στο να μάθει κάποιος 15 χρονών ότι είναι υιοθετημένος. Η άλλη γυναίκα, η βιολογική μητέρα, αποφάσισε να με δώσει. Ήξερα ότι ήταν άρρωστη αλλά μετά άλλαξε κατοικία και εξαφανίστηκε. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να την αναζητήσω, οι γονείς μου μου είπαν ότι θα είναι δίπλα μου και τότε μου έφυγε. Βλέπαμε μια εκπομπή στην τηλεόραση και λέω στη μαμά μου “εσύ με γέννησες;” και μου είπε δεν σε έβγαλα από την κοιλιά μου αλλά από την καρδούλα μου. Τότε μου εξήγησε και πάντα ήξερα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το να μάθεις ότι είσαι υιοθετημένος σου γκρεμίζει τα θεμέλια. Δεν έχω έρθει σε αυτή τη θέση, δεν μπορώ να κρίνω. Εγώ ίσως σοκαριζόμουν αλλά μέχρι εκεί».

«Την έχω συγχωρέσει και την ευχαριστώ κιόλας. Είναι τρομερό δώρο οι γονείς μου. Είναι τέλειοι και είμαι χαρούμενος που με μεγάλωσαν με τόσο προσοχή και τόσο δοτικότητα. Μου έχουν δώσει παραπάνω από τα πάντα. Οι γονείς από την πολύ τους αγάπη γίνονται υπερπροστατευτικοί και αυτό χτυπάει πολλές φορές άσχημα στο παιδί. Θέλω να κάνω οικογένεια, είναι από τα πρώτα πράγματα που θέλω να κάνω. Θέλω να κάνω μικρός παιδιά γιατί έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας με τους γονείς μου» επεσήμανε.

Ο ράπερ αγαπάει τα τατουάζ. «Με το τατουάζ το πρώτο έγινε χαμός στο σπίτι. Η μάνα μου το είδε δραματικά, ο πατέρας μου ήταν επαναστάτης να πάει να σπάσει το μαγαζί. Μετά πήγαινα και βάραγα σε σημεία που δεν φαίνονταν. Πλέον δεν καταλαβαίνουν ότι έχω νέο. Έχω κάποια που σημαίνουν κάτι και κάποια άλλα που δεν σημαίνουν».

Από 7 χρονών ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και έκανε πρωταθλητισμό στις συγχρονισμένες καταδύσεις: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να κρατήσει τους αθλητές της. Εμείς ήμασταν σε κατάσταση με 18 βαθμούς πισίνα και σπασμένα τζάμια. Βγαίναμε μελανοί και σταματάγαμε την προπόνηση».