Έφυγε από την ζωή η αδερφή της Νέλλης Γκίνη

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφυγε από την ζωή η αδερφή της Νέλλης Γκίνη

Ένα μαύρο σύννεφο φαίνεται να έχει σκεπάσει την ελληνική showbz αφού μετά τον θάνατο του συζύγου της δοξασμένης τραγουδίστριας Φιλιώς Πυργάκη, η αγαπημένη ηθοποιός, Νέλλη Γκίνη, μοιράστηκε τη δυσάρεστη αυτή είδηση με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook.

Για την ακρίβεια το πρωί της Πέμπτης έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

Η ανάρτηση της Νέλλης Γκίνη

«Ένας δικός μου άνθρωπος, η αδελφή μου έφυγε, δεν έχω δύναμη, θα λείψω, σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Νέλλη Γκίνη, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να τη συλλυπηθούν.

Νέλλη Γκίνη

«Με φώναξε για οντισιόν, κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει»

Η Νέλλη Γκίνη, επίσης, προσφάτως μίλησε στην εκπομπή Love it, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε πριν από λίγα χρόνια, με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του θεάτρου.

«Όλοι ξέραμε κάποια πράγματα, δεν ξέραμε όμως βαθιές ήταν οι ρίζες. Σε προσωπικό επίπεδο, ήταν όταν είχα τελειώσει την Δραματική Σχολή και καλέστηκα από έναν παραγωγό για να κάνω μια οντισιόν σαν μια ενζενί. Και βέβαια, ο κύριος αυτός άλλα πράγματα είχε στο μυαλό του. Κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει γύρω γύρω.

Του τουμπάρισα το γραφείο και έφυγα. Φυσικά και έχω χάσει δουλειές. Ο χαρακτήρας μου δεν άφηνε περιθώρια για τέτοιου είδους συμπεριφορές. Το έχω πληρώσει αυτό. Αναρωτηθήκατε πόσα χρόνια έχετε να με δείτε σε κάποιο σήριαλ στην τηλεόραση;

Θεωρώ ότι είμαι ένα πολύ χορτασμένο άτομο. Έχω αγαπήσει, έχω αγαπηθεί, θα ήθελα να είχα προλάβει να κάνω άλλο ένα παιδάκι. Ήταν μια από τις εγκληματικές στιγμές μου, είχα κάνει ένα εγκληματικό λάθος. Όταν βγήκα και είπα για την έκτρωση ήταν για να πω στους νέους ανθρώπους ότι οτιδήποτε και αν συμβεί, ποτέ μην αφήνεστε στην παρόρμηση», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.