Τα "Φιλαράκια": Το teaser για την επιστροφή της σειράς

Η παρέα που αγαπήθηκε ξανά μαζί

Τα

Τα "Φιλαράκια" επιστρέφουν μετά από χρόνια για ένα επικό reunion

Τα πολυπόθητο teaser βγήκε στη δημοσιότητα και οι fans της σειράς έχουν αρχίσει ήδη να παραληρούν.

Στις 27 του μήνα θα βγει στον αέρα ένα special επεισόδιο το οποίο όμως δεν θα είναι ίδιο με τα προηγούμενα και με αυτά που μας έχει συνηθίσει η αγαπημένη μας παρέα. Δεν πρόκειται λοιπόν για την συνέχιση της ζωής τους αλλά για ένα επεισόδιο όπου θα βρεθούν όλοι ξανά μαζί.

Παρ΄ όλα αυτά, σίγουρα όλοι αναμένουν ήδη την συγκεκριμένη ημέρα για να δουν τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές να αναπολούν τις αξέχαστες στιγμές που περάσανε μαζί.

Τα "Φιλαράκια" ξανά στις οθόνες μας σε μία επική στιγμή

Οι αγαπημένοι σε όλους Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνει Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι και Ματ ΛεΜπλανκ θα συναντηθούν ξανά μετά από 17 χρόνια. Θα μπουν στο ίδιο στούντιο, στο ίδιο μωβ σπίτι και θα παίξουν τα ίδια παιχνίδια που έπαιζαν και τότε, με πιο χαρακτηριστικό το παιχνίδι γνώσεων του Ρος.

Η αγαπημένη μας σειρά 'Τα Φιλαράκια' ξανά μαζί

Στο βίντεο παρακολουθούμε, εκτός από το παιχνίδι γνώσεων του Ρος, τη Φοίβη να φωνάζει τις χαρακτηριστικές ατάκες της αλλά θα ξαναδούμε και τις χαρακτηριστικές γκριμάτσες των πρωταγωνιστών.

Μαζί τους θα είναι ακόμα κι άλλοι ηθοποιοί, όπως η αδερφή της Ρειτσελ, ο πρώην της Μόνικα, αλλά και καινούριοι χαρακτήρες, όπως ο Juston Bieber και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές.

Μαζί τους και ο Μπραντ Πιτ

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μαζί με την αγαπημένη μας παρέα θα είναι και ο πρώην ηθοποιός της Τζενιφερ, Μπραντ Πιτ, σε μία εμφάνιση όπως φαίνεται έκπληξη για όλους καθώς λεπτομέρειες δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα. Παρ' όλα αυτά όλοι οι θαυμαστές της σειράς ανυπομονούν να δουν την τηλεοπτική επανένωση του πρώην ζευγαριού αλλά και το πως θα διαχειριστούν τη σχέση τους.

Αναμένουμε όλου την 27η Μαιου για να δούμε τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές σε ένα reunion που θα συζητηθεί.