MasterChef 5: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Τζιοβάνι

Εμφανίστηκαν μαζί στο πλατό των Κου Κου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Τζιοβάνι

Μετά την αποχώρηση του από το χθεσινό 20/5 επεισόδιο του MasterChef 5, ο Τζιοβάνι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου, όπου παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την έξοδο του από το ριάλιτι μαγειρικής.

Μαζί του ωστόσο είχε και τη σύζυγό του, Βίκυ, με την οποία είναι μαζί 12 χρόνια. Το ζευγάρι έκατσε μαζί στο τραπέζι με το πάνελ και σχολίασαν όλα όσα έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα στο παιχνίδι. Ενώ, αναφέρθηκαν και στη σχέση τους.

Η αποκάλυψη της γυναίκας του Τζιοβάνι για τη συμμετοχή του στο MasterChef 5

«Δεν προτάθηκε από τον Τζιοβάνι το MasterChef. Ο Τζιοβάνι έλειπε από το σπίτι και εγώ με τον κουμπάρο μας το είχαμε συζητήσει ένα βράδυ και βλέπουμε ότι ανοίγουν οι αιτήσεις και είπαμε να κάνουμε. Το ξεκινήσαμε για πλάκα και δεν του αφήσαμε περιθώρια γιατί του ήρθε το email», είπε η Βίκυ με τον Τζιοβάνι να δηλώνει πως στην αρχή δεν ήθελε να πάρει μέρος.

Ο Τζιοβάνι αποχώρησε και οι χρήστες του Twitter πλάνταξαν στο κλάμα

Οι αναρτήσεις στο Twitter ήταν πολλές, με τους χρήστες να αποθεώνουν τον Τζιοβάνι, γράφοντας πως εκτός από πολύ καλός μάγειρας είναι και πολύ καλός άνθρωπος και συγκεκριμένα, ο καλύτερος παίκτης που έχει περάσει από το ριαλιτι μαγειρικής του STAR.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι που δήλωσαν την δυσαρέσκεια τους, που έφυγε ο Τζιοβάνι και έμεινε ο Διονύσης, ο οποίος μάλιστα θα φτάσει σύμφωνα με τα spoiler στον τελικό. Ωστόσο γυναίκα φαίνεται πως θα κερδίσει.

MasterChef 5 Τζιοβάνι twitter

MasterChef 5 twitter

Τζιοβάνι twitter