Masterchef 5: Αποχώρησε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι

"Τον πήραν στον λαιμό τους"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5: Αποχώρησε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι

Αγχωμένοι μπροστά στους κριτές στάθηκαν οι διαγωνιζόμενοι του Masterchef στο σημερινό επεισόδιο περιμένοντας τα αποτελέσματα από την διαδικασία της ομαδικής δοκιμασίας, όπου νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι.

Έτσι η Μαρίνα, ο Αλέξανδρος και ο Τζιοβάνι κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε ένα πιάτο αντιγραφής του σεφ Μανώλη Παπουτσάκη.

Συνδύασε στο πιάτο του τις δύο πατρίδες του, Κρήτη και Θεσσαλονίκη, και έφτιαξε πατάτα τηγανητή που έστεκε πάνω σε σπαγγέτι και χωριάτικο φύλλο ενώ στο εσωτερικό είχε αβγό μαριναρισμένο σε θαλασσινή σος.

Στη μάχη της κουζίνας έπεσαν και οι τρεις με τον Τζιοβάνι να μοιάζει αγχωμένος στον πάγκο του. Παύλος και Μαργαρίτα ήταν από τους πρώτους που προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να τον καθοδηγήσουν από τον εξώστη.

«Τον πήραν στον λαιμό τους. Τον κάψανε τον Τζιοβάνι» σχολίασε ο Ιωάννης για την υπόλοιπη μπλε ομάδα.

Το χειρότερο πιάτο λοιπόν ετοίμασε ο Τζιοβάνι, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του MasterChef.

Αποχώρησε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι

Ενοχλημένος ο Παύλος με τον Διονύση - «Με έβαζε στο στόχαστρο»

Με την αξιολόγηση των δύο ομάδων ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Masterchef, με τους παίκτες να στέκονται αγχωμένοι μπροστά από τους κριτές.

Μπλε και Κόκκινοι κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας μια αρκετά δύσκολη δοκιμασία και λόγω της πίεσης, οι εντάσεις και οι μπηχτές δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Η κριτική επιτροπή λοιπόν ρωτώντας τους επίδοξος σεφ για το πως τα πήγαν μεταξύ τους, ο Παύλος στάθηκε στην συμπεριφορά του Διονύση, ο οποίος ήταν αρχηγός των Κόκκινων.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος τόνισε πως δεν έμενε καθόλου ευχαριστημένος με την αρχηγία του Διονύση, καθώς τον είχε βάλει στο στόχαστρο και συνεχώς του έκανε παρατηρήσεις, αντί να τον βοηθήσει.