Masterchef 5: Μαρίνα, Αλέξανδρος και Τζιοβάνι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ανατροπή...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5: Μαρίνα, Αλέξανδρος και Τζιοβάνι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Με άγχος μπροστά στους κριτές στάθηκαν οι διαγωνιζόμενοι του Masterchef στο σημερινό επεισόδιο περιμένοντας τα αποτελέσματα από την διαδικασία της ομαδικής δοκιμασίας!

Μετά την Πάρνηθα και τις ακρογιαλιές της Βουλιαγμένης ­σειρά είχε η δοκιμασία στο ξενοδοχείο στον Αστέρα στην Βουλιαγμένη. Και τις δύο μέρες οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αλλά όπως είδαμε δεν έλειψαν τα λάθη και οι αστοχίες που κόστισαν στο αποτέλεσμα των παρασκευών.

Μάλιστα οι δύο δοκιμασίες ήταν οι τελευταίες ομαδικές προσπάθειες των παικτών, αφού σε λίγες ημέρες το ριάλιτι μαγειρικής πρόκειται να ολοκληρωθεί.

Έτσι οι μπλε και οι κόκκινοι, που είχαν αρχηγό το Διονύση, έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Οι κριτές έκριναν τις αποδόσεις και στις δύο προκλήσεις και τα λάθη των Μπλε φάνηκαν να υπερτερούν.

Μαρίνα, Αλέξανδρος και Τζιοβάνι συνεπώς θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο MasterChef.

Τα αποτελέσματα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ενοχλημένος ο Παύλος με τον Διονύση - «Με έβαζε στο στόχαστρο»

Με την αξιολόγηση των δύο ομάδων ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Masterchef, με τους παίκτες να στέκονται αγχωμένοι μπροστά από τους κριτές.

Μπλε και Κόκκινοι κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας μια αρκετά δύσκολη δοκιμασία και λόγω της πίεσης, οι εντάσεις και οι μπηχτές δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Η κριτική επιτροπή λοιπόν ρωτώντας τους επίδοξος σεφ για το πως τα πήγαν μεταξύ τους, ο Παύλος στάθηκε στην συμπεριφορά του Διονύση, ο οποίος ήταν αρχηγός των Κόκκινων.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος τόνισε πως δεν έμενε καθόλου ευχαριστημένος με την αρχηγία του Διονύση, καθώς τον είχε βάλει στο στόχαστρο και συνεχώς του έκανε παρατηρήσεις, αντί να τον βοηθήσει.