MasterChef: Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του Διονύση

Έπαιξε με αρκετή στρατηγική

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του Διονύση

Ημέρα ομαδικής δοκιμασίας είναι η σημερινή (17/5) στο MasterChef, με τους παίκτες να συντάσσονται μπροστά στους κριτές και τον Διονύση να έχει δικά του πλεονεκτήματα στη δημιουργία των δύο ομάδων.

Ο εν λόγω παίκτης είχε νικήσει στο τεστ δημιουργικότητας, με τους κριτές να του ανακοινώνουν τι αβαντάζ θα είχε. Αυτά ήταν αρκετά... κλασικά, καθώς θα ήταν ο πρώτος αρχηγός, θα έπρεπε να επιλέξει τον αντίπαλο αρχηγό, ενώ θα διάλεγε πρώτος συμπαίκτη, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς έχουν απομείνει επτά και η ομάδα του θα είχε τέσσερις παίκτες έναντι τριών της αντίπαλης.

Οι κριτές, επίσης, τόνισαν πως πρόκειται για την τελευταία ομαδική δοκιμασία, με τους ηττημένους να πηγαίνουν κατευθείαν στη δοκιμασία αποχώρησης. Ο Διονύσης διάλεξε αντίπαλο αρχηγό τη Μαρίνα και συμπαίκτες τους Ιωάννη, Μαργαρίτα και Παύλο.

Για τη Μαρίνα, κάπως έτσι, θα διαγωνιστούν μαζί της οι Τζιοβάνι και Αλέξανδρος, με την πρώτη να έχει πρόβλημα στο πόδι της.

Τα πλεονεκτήματα του Διονύση στο MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Θέλω να κερδίσει ο Διονύσης»

Η Ανούς μπορεί να αποχώρησε πρόσφατα από το MasterChef 5, ωστόσο το γεγονός δεν την πήρε από κάτω. Σε συνέντευξη της μάλιστα στον Τηλεθεατή, αποκάλυψε πως ο Διονύσης είναι αυτός που θα ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι.

Πώς είναι οι κριτές; Η γνώμη σας για τον καθένα;

«Οι κριτές είναι πάρα πολύ καλοί και μας βοήθησαν να εξελιχθούμε. Ο σεφ Κουτσόπουλος είναι ένας τρομερός μάγειρας, που έχει πάρα πολλά να δώσει στην ελληνική γαστρονομία. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη χρονιά του σεφ Ιωαννίδη και είναι ο κριτής που με έκανε πρώτος να αισθανθώ άνετα. Όσο για τον σεφ Κοντιζά, ήταν ο κριτής που έτρεμα μπαίνοντας στο διαγωνισμό και βγαίνοντας είχε μπει στην καρδιά μου, γιατί ήταν πάντα δίπλα μας και πάντα είχε τρόπο να μας βελτιώνει».

MasterChef 5 Ανούς για Διονύση

Αποκτήσατε φίλους στο παιχνίδι;

«Απέκτησα κάποιους, που θέλω να κρατήσω επαφές οπωσδήποτε».

Ποιος θέλετε να νικήσει;

«Περιττή η ερώτηση, εννοείται πως θέλω να κερδίσει ο Διονύσης».