Masterchef 5: Μαργαρίτα, Παύλος και Νίκος υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιος αναδείχθηκε νικητής της δοκιμασίας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5: Μαργαρίτα, Παύλος και Νίκος υποψήφιοι προς αποχώρηση

Με το Mystery Box ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef και οι παίκτες κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας μια απαιτητική δοκιμασία, από την οποία βγήκε νικητής ο Αλέξανδρος!

Στην συνέχεια ο Αλέξανδρος επέλεξε τα υλικά με τα οποία μαγείρεψαν οι συμπαίκτες του, στο τεστ δημιουργικότητας όπου όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Τελικά ο Διονύσης ετοίμασε το καλύτερο πιάτο και παρέμεινε ασφαλής στο σπίτι του MasterChef. Έπειτα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Παύλος Χάππιλος.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

«Έφυγα πάρα πολύ νωρίς για την εμπειρία που έχω»

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής αποχώρησε από το χθεσινό 11/5 επεισόδιο του MasterChef 5 και σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, μίλησε για τα όσα έζησε αλλά και για το γεγονός πως έφυγε μια ανάσα πριν από το τέλος, αφού είχε πολλά ακόμη να δώσει.

«Δεν μου αρέσει που έφυγα στους 8. Αν βάλεις δίπλα τις δουλειές που έχω κάνει, τις ώρες που έχω δουλέψει είναι η μέρα με τη νύχτα. Έφυγα πάρα πολύ νωρίς για την εμπειρία που έχω. Περίμενα την 8άδα, γιατί κάποια πράγματα ήθελα να τα δείξω πιο μετά. Όταν φεύγεις πριν την ώρα σου είναι στενάχωρο.

Είχα πει ότι είμαι επαγγελματίες, είχα πει ότι δούλευα τα τελευταία 7 χρόνια. Αυτό το “εγώ” δεν μου αρέσει. Δεν πήγα εκεί πέρα για να προσπαθήσω να παίξω με την ψυχολογία των παικτών και να πω ότι είμαι καλός…. Μπήκα στο MasterChef καθαρά λόγω Covid», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τζαμαλής.