Τζιοβάνι: Η συνάντηση με την 7χρονη κόρη του μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5

«Στενοχωριόνταν. Έλεγε “γιατί δεν τον ψηφίζουν να φύγει”»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζιοβάνι: Η συνάντηση με την 7χρονη κόρη του μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5

Καλεσμένος στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Βίκυ. Ο πρώην παίκτης του MasterChef 5, μίλησε για την οικογένειά του του με τα πιο όμορφα λόγια και ιδιαίτερα για την 7χρονη κόρη του.

Ο μάγειρας χάρηκε πάρα πολύ που είδε μετά από τόσο καιρό την κόρη του και όπως αποκάλυψε, με το που την συνάντησε ξέσπασε σε κλάματα, ενώ δεν μπορούσε να μιλήσει.

Η εξομολόγηση του Τζιοβάνι για την συνάντηση με την κόρη του μετά το MasterChef 5

«Όταν έφυγα, ήταν πολύ αργά το βράδυ και δε μπορούσα να γυρίσω σπίτι. Πήγα σε ένα ξενοδοχείο και της έστειλα ένα μήνυμα. Δεν είχα και τα κλειδιά του σπιτιού. Όταν είδα την κόρη μου δεν μπορούσαμε να χωριστούμε. Με έπιασαν τα κλάματα. Δε με έπιασαν ποτέ μέσα στο παιχνίδι, αλλά στο σπίτι. Όταν έφτασα στο σπίτι είδα τη Βίκυ, τη Φαίδρα και την πεθερά μου. Η Φαίδρα δε μπορούσε να μιλήσει. Ούτε εγώ. Εγώ στη Φαίδρα μιλάω Ιταλικά και η Βίκυ ελληνικά» είπε χαρακτηριστικά ο Τζιοβάνι.

Και η σύζυγός του πρόσθεσε: «Το μήνυμα έγραφε για μένα καλώς ή κακώς το όνειρο τελείωσε εδώ. Είμαι σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο. Δεν έχω τα κλειδιά. Μην σας τρομάξω. Όταν ξυπνήσεις πάρε με να πάρω ένα ταξί να έρθω. Το μήνυμα το είδα το πρωί. Εγώ και η Φαίδρα χαρήκαμε πάρα πολύ. Η Φαίδρα δεν είδε ούτε ένα επεισόδιο. Άκουγε τη φωνή και έλεγε “μιλάει ο μπαμπάς”. Στενοχωριόνταν. Έλεγε “γιατί δεν τον ψηφίζουν να φύγει”».

«Στον τελικό θα ήθελα να δω την Μαργαρίτα και μπορεί τον Αλέξανδρο»

Ο Τζιοβάνι που στεναχώρησε πολλούς τηλεθεατές με την αποχώρηση του, αναφέρθηκε στους δυο παίκτες που θα ήθελε να δει να αγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο.

«Στον τελικό θα ήθελα να δω την Μαργαρίτα και μπορεί τον Αλέξανδρο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τζιοβάνι από το MasterChef 5.