Μίνα Αρναούτη: «Καταδικάστηκα να πληρώσω στην οικογένεια Παντελίδη περίπου 11.500 ευρώ»

Η ανάρτηση μετά την απόφαση - «Λόγω αναπηρίας και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω! Θα μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μίνα Αρναούτη: «Καταδικάστηκα να πληρώσω στην οικογένεια Παντελίδη περίπου 11.500 ευρώ»

Μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Facebook, η Μίνα Αρναούτη ανακοίνωσε πως καταδικάστηκε να πληρώσει την οικογένεια Παντελίδη και συγκεκριμένα να δώσει στο κάθε μέλος της από 2.000 ευρώ πέραν τόκων και δαπανών.

Η νεαρή η οποία την ημέρα του τροχαίου βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και υπέστει την σοβαρότερη ζημιά στην υγεία της, επίσης ανέφερε πως λόγω της αναπηρίας και του τροχαίου δεν έχει να πληρώσει τα χρήματα που της ζητάνε. Μάλιστα, αν δεν πληρώσει αποκάλυψε πως η οικογένεια Παντελίδη έχει το δικαίωμα να της κατασχέσει περιουσιακά στοιχεία.

Ενώ, αποζημίωση ύψους 960.000 ευρώ ζητάει η Μίνα Αρναούτη από την οικογένεια του αδικοχαμένου, Παντελή Παντελίδη, 5 χρόνια μετά το τροχαίο.

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για την απόφαση του δικαστηρίου ενάντιας στην οικογένεια Παντελίδη

Μίνα Αρναούτη οικογένεια Παντελίδη δικαστική απόφαση

«Όταν είπα ότι δεν φαινόταν μεθυσμένος ο Παντελίδης ήμουν ψεύτρα»

Σε μια ανάρτηση σχετικά με την υπόθεση του τροχαίο προχώρησε η Μίνα Αρναούτη, η οποία φυσικά αναφέρθηκε στον Παντελή Παντελίδη.

Η ίδια που έχει καταθέσει αγωγή κατά της οικογένεια του, σχολίασε ένα συγκεκριμένο δημοσίευμα ενός 37χρονου πουε είχε καταναλώσει παρόμοια ποσότητα αλκοόλ με εκείνη του τραγουδιστή και ωστόσο να είναι σε καλή κατάσταση.

«2.75.........Όσο και ο Παντελίδης (2.72). Για τον Παντελίδη κάποιοι θέλησαν να πουν (ή πιο σωστά να μαντέψουν γιατί δεν ήταν μπροστά) ότι ήταν ημιλιποθυμος με την συγκεκριμένη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του...

Πιο κάτω διαβάζουμε ότι ο συγκεκριμένος οδηγός έδειχνε σε «καλή κατάσταση». Όταν όμως είπε η Μίνα ότι δεν φαινόταν μεθυσμένος ο Παντελίδης ήταν ψεύτρα! Η ζωή με δικαιώνει!».

Μίνα Αρναούτη ανάρτηση για Παντελή Παντελίδη

«Δεν πήγα να κλέψω κανέναν»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μίνα Αρναούτη θέλησε να απαντήσει σε όλους αυτούς που της κάνουν «επιθέσεις» στα social media μετά την απόφασή της να ζητήσει αγωγή από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της η Μίνα Αρναούτη ξεκαθάρισε πως δεν προσπαθεί να κλέψει κανέναν αλλά αντιθέτως θέλει να διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματά της. Συγκεκριμένα, διεκδικεί 240.000 ευρώ από κάθε μέλος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη.

«Προς δικαστές του Facebook...

Εργάζομαι από 17 χρονών. Είχα άδεια εργασίας ανηλίκου. Έπαιρνα από 1200-1500 ευρώ μισθό στα 17 μου.. και είχα ένσημα πριν ακόμα ενηλικιωθώ!

Ήμουν από αυτά τα παιδιά που δούλευαν κ πήγαιναν σχολείο κ δεν ζητούσαν χρήματα από κανέναν. Όσοι με γνωρίζουν από τότε θα σας επιβεβαιώσουν όσα λέω. Δούλευα πολύ και μάλιστα ήμουν και τρομερά γρήγορη και καλή στη δουλειά μου. Όχι απλά μια γλάστρα!

Γύρω μου βλέπω κόσμο να ζει με μικρά επιδόματα, άλλοι πάλι άνεργοι επί χρόνια δεν μπορούν να βρουν δουλειά, άλλοι έχουν ψυχολογικά με το παραμικρό, άλλοι τρώνε τις συντάξεις των δικών τους, άλλες παντρεύτηκαν και έκαναν ένα μωρό και αυτή είναι η μόνη ιδιότητα τους στη ζωή και έτσι νομίζουν κέρδισαν και τον σεβασμό , αλλοι εξαπατουν, αλλοι κλεβουν, αλλοι σκοτωνουν και τον πατερα τους για να κληρονομήσουν κ καπου εδω κι εγω που ολοι αυτοι χωρις καν να δουν τα ενσημα μου με αποκαλουν οπως με αποκαλουν! Χωρις καν να με ξερουν!

Εγω δεν πηγα να κλεψω κανεναν!

Σε οτιδηποτε σε αυτη τη ζωη κανω χρηση των νομιμων δικαιωματων μου!

Ευτυχως οσοι με ξερουν , ξερουν ποσο δουλευα και ποσο ικανη ημουν! Εσεις μπορειτε απλα να με κοιτατε κ να σκεφτεστε τα χειροτερα μηπως νιωσετε καλυτερα με τους εαυτους σας!

Μην ασχολειστε με εμενα, ασχοληθειτε με οτιδηποτε θα βελτιωσει τη ζωη σας! Μηπως κ καποιοι εκτος απο σχολιαστες διαφορων αναρτησεων γινεται κ κατι πιο σημαντικο !

Ξερετε οτι σε κανει χαρουμενο στα social δεν σε ωφελεί κ στην καθημερινοτητα σου και μιλαω γι αυτη τη μαυριλα που εχεις σπιτι σου κι ομως στο πληκτρολογιο νιωθεις ενας μικρος δικαστης-Θεος!

Ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος...

Σας φιλω γλυκα ..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μίνα Αρναούτη αγωγή Παντελίδη