Στεφανία Λυμπερακάκη: Η ηλικία και η καταγωγή της εκπροσώπου της Ελλάδας

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για εκείνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στεφανία Λυμπερακάκη: Η ηλικία και η καταγωγή της εκπροσώπου της Ελλάδας

Απόψε η Στεφανία Λυμπερακάκη πρόκειται να εμφανιστεί επίσημα για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που θα θέλατε να γνωρίζετε για τη νεαρή τραγουδίστρια.

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Στεφανία Λυμπερακάκη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2021

Η Στεφανία Λυμπερακάκη γεννήθηκε στην Ουτρέχτη στις 17 Δεκεμβρίου 2002 από Έλληνες γονείς της διασποράς και μεγάλωσε στην Ολλανδία. Καλλιτεχνικά γνωστή ως Stefania, είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, και YouTuber που ζει και δραστηριοποιείται στην Ολλανδία, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στην ολλανδική τηλεοπτική σειρά Brugklas.

Στο ελληνικό κοινό έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη Eurovision, ενώ απόψε αναμένεται να την απολαύσουμε στον Β ημιτελικό, που συμμετέχει με το τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου "Last Dance" στην τέταρτη θέση.

Πέρσι, στο πλαίσιο εμφάνισής της στην ΕΡΤ, η νεαρή τραγουδίστρια συγκινήθηκε μόλις είδε τον παππού και την γιαγιά της, οι οποίοι μένουν στο χωριό Θούριο στον Έβρο. "Παππού και γιαγιά σας αγαπώ" είπε μόλις τους είδε.

H 19χρονη είναι πρώην μέλος του μουσικού συγκροτήματος κοριτσιών Kisses, το οποίο εκπροσώπησε τη δεύτερη χώρα της, την Ολλανδία, στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2016, κατακτώντας την 8η θέση, με 174 βαθμούς.

Ολοκληρώθηκε με τεχνικά προβλήματα η δεύτερη πρόβα της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η Dress Rehearsal των χωρών που θα συμμετέχουν στον αυριανό Β’ Ημιτελικό της Eurovision.

Ανάμεσα τους και αυτή της χώρας με την Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία ωστόσο δεν τα πήγε τόσο καλά όσο η πρώτη, μιας και σημειώθηκαν μερικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, δεν λειτούργησαν καλά κάποια από τα γραφικά-εφέ της παρουσίασης. Το πρόβλημα εντοπίσθηκε στην παραμονή καπνού από την προηγούμενη εμφάνιση της Εσθονίας πάνω στη σκηνή που παρενέβησε στη σωστή λειτουργία των εφέ.

Αυτό αναμένεται να λυθεί με την απομάκρυνση του καπνού που παραμένει ακόμα και πριν την εμφάνιση της Ελλάδας. Η επαναλήφθηκε για να διαπιστωθεί ότι όλα λειτουργούν ομαλά! Μετά από συνεργασία ξεπεράστηκαν κατά την επανάληψη, που έλαβε χώρα κεκλεισμένων των θυρών και μετά τη λήξη της κανονικής ροής.

 Eurovision 2021 ολοκληρώθηκε με τεχνικά προβλήματα η δεύτερη πρόβα της Στεφανίας Λυμπερακάκη