Eurovision 2021: Οι ευχές της Έλενας Τσαγκρινού στη Στεφανία Λυμπερακάκη

«Θα περάσει σίγουρα στον τελικό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Οι ευχές της Έλενας Τσαγκρινού στη Στεφανία Λυμπερακάκη

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στην εκπομπή Live News και θέλησε να στείλει τις δικές της ευχές στη Στεφανία Λυμπερακάκη η οποία διαγωνίζεται απόψε στον Β΄Ημιτελικό.

Η Έλενα Τσαγκρινού κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό στον πρώτο ημιτελικό και έτσι σήμερα θα παρακολουθήσει χαλαρή την εμφάνισή της Ελλάδας. Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε έστειλε όλη της την θετική ενέργεια και δήλωση σίγουρη για την πρόκριση της Στεφανίας.

Οι δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού για τη Eurovision και τη Στεφανία Λυμπερακάκη

«Πήγαν όλα καλά η πορεία μας ήταν ανοδική. Ανεβαίναμε σταδιακά. Ο στόχος για κάθε καλλιτέχνη είναι πάντα υψηλός. Εύχομαι να πάμε καλά. Το τραγούδι μας το αγαπάει πολύ ο κόσμος.

Θεωρώ ότι η Στεφανία θα περάσει σίγουρα στον τελικό, είναι εξαιρετική της εύχομαι κάθε επιτυχία. Της δίνω δύναμη κι αγάπη. Ελπίζω κι εύχομαι να πάει καλά. Είμαστε σε διαφορετικούς ημιτελικούς γι αυτό δεν έχουμε συναντηθεί. Έχει άλλες ώρες πρόβα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Eurovision, προχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού.

Η όμορφη τραγουδίστρια απέσπασε τις πιο θετικές αντιδράσεις και έκανε περήφανη την Κύπρο όπου κι εκπροσωπεί, με την ίδια ταυτόχρονα να δέχεται υποστήριξη και από την Κοντσίτα, την νικήτρια της Αυστρίας.

Η Έλενα λοιπόν μοιράστηκε τα συναισθήματα της και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη που έχει λάβει, μέσα από μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

“Τα συναισθήματα μου είναι αληθινά παιδιά… Σας υπόσχομαι ότι είναι φουλ αληθινά! Ποτέ δεν θα είμαι ψεύτικη… Οπότε ξέρετε ακριβώς τι νιώθω έτσι; Μπορούμε να το κάνουμε ξανά! Οι φωνές του κοινού, τα φώτα της σκηνής! Ψάχνω να δω το βίντεο συνέχεια. Δεν κοιμήθηκα και δεν μπορώ να κοιμηθώ…

Επιτέλους τα καταφέραμε! Σας αγαπάω παιδιά δεν έχω λόγια κλαίω από συγκίνηση που έχω τόση υποστήριξη σε αυτό που καταφέραμε να κάνουμε μαζί”!

Eurovision 2021 η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό