Πάνος Ιωαννίδης: Έτσι σχολίασε την απόφαση του Διονύση Πρώιου να γυρίσει ερωτικές ταινίες

«Αν το κάνει καλά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάνος Ιωαννίδης: Έτσι σχολίασε την απόφαση του Διονύση Πρώιου να γυρίσει ερωτικές ταινίες

Το πρωί της Πέμπτης, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του Διονύση Πρώιου, του πρώην παίκτη του MasterChef, να γυρίσει ερωτικές ταινίες.

«Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει μια ωραία πρόταση, εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σεξ. Όταν είσαι 56 ετών και μια σοβαρή εταιρεία σου κάνει μια πρόταση, εγώ δεν θα πω όχι», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Διονύσης.

O Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε επίσης στον τελικό του MasterChef 5 και αποκάλυψε πως δεν αποκλείεται να δούμε και γυναίκα να διαγωνίζεται, όπως αναφέρουν άλλωστε και τα spoiler.

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη

«Έχουμε γυρίσει τον τελικό. Οι φάκελοι είναι σφραγισμένοι και θα ανοίξουν live τη μέρα της ανακοίνωσης. Υπάρχουν συζητήσεις για έκτο κύκλο MasterChef» σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τον Διονύση Πρώιο τόνισε: «Αυτό είναι μια προσωπική του απόφαση. Το θέμα είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις καλά. Αν το κάνει καλά αυτό, μπράβο του, μαζί του. Τι να πω; Καλή τύχη του εύχομαι».

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Απόψε 20/5 ξεκινάει ο 1ος ημιτελικός του MasterChef 5. Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό και σύμφωνα με τις βαθμολογίες των κριτών, μέσα στο παιχνίδι βρίσκονται οι καλύτεροι μαγειρικά παίκτες. Οι αποχωρήσεις όμως συνεχίζονται.

Σήμερα ακόμη ένας παίκτης θα μας αποχαιρετήσει, αφού πρέπει να βγει η τελική πεντάδα με σκοπό να προχωρήσουμε προς τους φιναλίστ.

Τα spoiler είναι πολλά και γράφουν πως στο σημερινό επεισόδιο αποχωρεί ένας παίκτης που έχει φέρει πολλές αντιδράσεις από το Twitter, τσακωμούς και εντάσεις μέσα στο σπίτι του MasterChef 5.

Όπως σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Ιωάννης είναι αυτός που θα πάρει την χαμηλότερη βαθμολογία και θα χαιρετήσει κριτές και συμπαίκτες.

MasterChef 5 spoiler 20/5 αποχώρηση