Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

MasterChef 5 - trailer 20/5: Ξεκινάει ο 1ος ημιτελικός - «Κάποιος γυρνάει στο σπίτι του σήμερα»

Ποιοι παίκτες θα περάσουν στην τελική πεντάδα;

MasterChef 5 - trailer 20/5: Ξεκινάει ο 1ος ημιτελικός - «Κάποιος γυρνάει στο σπίτι του σήμερα»
TV24 20.05.2021 15:30
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μετά την αποχώρηση του Τζιοβάνι Σκαράτζι από το MasterChef, οι έξι που παραμένουν στον διαγωνισμό, έχοντας περάσει αρκετές δοκιμασίες, βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τους στόχο: τον τίτλο του MasterChef 5... ή έτσι πιστεύουν. Τίποτα στον φετινό διαγωνισμό δεν θυμίζει κάτι από τα προηγούμενα.

Όσοι ήρθαν με αυτήν τη νοοτροπία βρέθηκαν πολλές φορές προ εκπλήξεως ή -ακόμα χειρότερα- εκτός παιχνιδιού, πολύ συντομότερα απ’ ό,τι αρχικά υπολόγιζαν.

Και ο 1ος Ημιτελικός ξεκινά! Σε μια δοκιμασία ζευγαριών τα λάθη είναι ικανά να στοιχίσουν την παραμονή κάποιων στον διαγωνισμό. Λάθη άλλων, που θα φέρουν όμως δύο από τα ζευγάρια σε μια τελική δοκιμασία αποχώρησης. Κάποιοι νόμιζαν ότι τα δύσκολα πέρασαν και πως βαδίζουν σταθερά στο δρόμο για τον τελικό αλλά διαπιστώνουν το ακριβώς αντίθετο! Φέτος δεν χαρίζεται τίποτα, αφού σε ένα ανεβασμένο, από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους, επίπεδο, δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να λειτουργήσουν διαφορετικά.

Ένα μοναδικό πιάτο αντιγραφής για τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, με εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας, από τον Executive Chef στο Mykonos No5, Μιχάλη Μάρθα, θα καθορίσει ποιοι πρόκειται να περάσουν στην εκλεκτή πεντάδα.

Αυτό είναι το 20/5 trailer του MasterChef 5

«Στον τελικό θα ήθελα να δω την Μαργαρίτα και μπορεί τον Αλέξανδρο»

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου, όπου μίλησε για την αποχώρηση του από το MasterChef 5, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό. Ενώ, ποιους παίκτες θέλει να δει στον τελικό;

Ο Τζιοβάνι που στεναχώρησε πολλούς τηλεθεατές με την αποχώρηση του, αναφέρθηκε στους δυο παίκτες που θα ήθελε να δει να αγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο.

«Στον τελικό θα ήθελα να δω την Μαργαρίτα και μπορεί τον Αλέξανδρο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τζιοβάνι από το MasterChef 5.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5 highlights 19/5: Οι... αντιγραφές και ο παίκτης - φαβορί που αποχώρησε!

MasterChef 5: Ο Τζιοβάνι αποχώρησε και οι χρήστες του Twitter πλάνταξαν στο κλάμα

Share