Καίτη Γαρμπή: «Σοκάρομαι, θυμώνω και λυπάμαι βαθιά»

Τα σχόλιά της για τις παρενοχλήσεις και το bullying

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καίτη Γαρμπή: «Σοκάρομαι, θυμώνω και λυπάμαι βαθιά»

Η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό "7 Μέρες TV", και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις μετά την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Οι δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή

Τον Ιανουάριο, με αφορμή τις καταγγελίες για εκφοβισμό και παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου και του αθλητισμού, γράψατε σχολιάζοντας τα διάφορα που ακούστηκαν τότε «δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η αλήθεια». Σας σόκαραν όσα είδαν έκτοτε το φως της δημοσιότητας;

Ναι, δυστυχώς, το πράγμα έγινε χειρότερο και κάθε μέρα που περνάει χειροτερεύει περισσότερο. Σοκάρομαι, θυμώνω και λυπάμαι βαθιά.

Δεχτήκατε ποτέ λεκτική, ψυχολογική ή και σωματική βία στη δουλειά;

Όχι, ποτέ!

Καίτη Γαρμπή σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Ποιο είναι το μήνυμά σας στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν εργασιακό εκφοβισμό;

Να μη φοβούνται να μιλήσουν. Κι αν βρεθεί πρόχειρη καμιά καρέκλα δίπλα τους να τη σηκώσουν και να τη φέρουν στο κεφάλι εκείνου που θα δοκιμάσει να τις εκφοβίσει. Εμείς θα είμαστε μαζί τους.

Το σχόλιο της Καίτης Γαρμπή για το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να πάρει θέση στον σάλο που έχει δημιουργηθεί μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη, με τον νεαρό που ακολούθησε την κοπέλα στο σπίτι της.

Μετά την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη, σειρά πήρε και η Καίτη Γαρμπή η οποία είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πολλές φορές επιλέγει να εκφράζει δημόσια τη γνώμη της για θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

«Δεν υπάρχουν ένοχα ρούχα. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το θύμα τους να φοράει ρούχα που βγαίνουν εύκολα. Θέλουμε να κυκλοφορούμε όπως μας αρέσει με ο,τι μας αρέσει και να νιώθουμε ασφαλείς! Είμαστε όλες μαζί σε αυτό, μέχρι να το καταλάβουν όλοι», ήταν τα λόγια της αγαπημένης τραγουδίστριας.