Eurovision 2021: Ο Γιώργος Καπουτζίδης αφιέρωσε τον Β΄Ημιτελικό στον Αγάθωνα

«Τον αγαπήσαμε και μας λείπει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Ο Γιώργος Καπουτζίδης αφιέρωσε τον Β΄Ημιτελικό στον Αγάθωνα

Λίγο αφού ξεκίνησε τη σημερινή μετάδοση του Β΄ Ημιτελικού της Eurovision, στον οποίο παρακολουθήσαμε και τη συμμετοχή της Στεφανίας, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να κάνει μία πολύ ξεχωριστή αφιέρωση στον Αγάθωνα ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξήγησε πως γνώρισε τον αείμνηστο ρεμπέτη το 2013 όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision μαζί με τους Koza Mostra και από τότε τον αγάπησε, ενώ από τότε συνεργάζεται και με τη Μαρία Κοζάκου.

H αφιέρωση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Αγάθωνα για τη Eurovison

«Με τη Μαρία είμαστε μαζί από το 2013, στο Μάλεμε. Τότε η ελληνική συμμετοχή ήταν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας. Τότε τον γνωρίσαμε, τον εκτιμήσαμε, τον αγαπήσαμε και τώρα μας λείπει και του αφιερώνουμε τη σημερινή μας μετάδοση», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξηγεί τους λόγους των τεχνικών προβλημάτων στον Α' ημιτελικό

Το βράδυ της Τρίτης, παρακολουθήαμε τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, στον οποίο όμως είδαμε αρκετά τεχνικά προβλήματα.

Η Έλενα Τσαγκρινού ξεχώρισε με την μοναδική εμφάνιση της και κατάφερε και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό! Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που στάθηκαν στα τεχνικά προβλήματα και για τον λόγο αυτόν, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε το πρωί της Τετάρτης στο Ευτυχείτε και εξήγησε τον λόγο που είδαμε τόσες διακοπές.

“Η φετινή Eurovision είναι σίγουρα διαφορετική. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται. Είναι περίεργο, είμαστε 5000 άτομα μέσα σε έναν χώρο, είχαμε ξεσυνηθίσει. Και για μένα ειδικά που είχα συνηθίσει στην Αίγινα, ήταν λίγο ζόρικο, προσπαθούμε να ανακτήσουμε την ανθρώπινη επαφή.

Οι Ολλανδοί είναι εξαιρετικοί, έχουν κάνει μια φοβερή διοργάνωση. Η σκηνή είναι φοβερή, ο φωτισμός είναι ο καλύτερος που έχω δει όσα χρόνια κάνω τη Eurovision… Για αυτό και κανείς δε γκρίνιαξε για τα μικρά προβλήματα ήχου που είχαμε…Φέτος ήταν τα πράγματα λίγο πιο σύνθετα…”.