Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Snik μετά τον χωρισμό από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όταν έβλεπε τις κάμερες γελούσε, όταν όμως όχι... ουπς...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Snik μετά τον χωρισμό από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι κι αν κανείς από τους δυο δεν το έχει επιβεβαιώσει, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik δεν είναι πια μαζί και μάλιστα έχουν χωρίσει καιρό. Σας τα είχαμε γράψει εμείς εδώ στο Youweekly.gr αλλά βιαστήκατε να πείτε πως... δεν ξέρουμε τι λέμε γιατί η Ηλιάνα πέταξε απλά μια ατάκα στην εκπομπή της και "διέψευσε" τον χωρισμό.

Ναι έχουν χωρίσει και ναι τότε που είπε ότι είπε η Ηλιάνα απλά προσπαθούσαν να το δοκιμάσουν πάλι όλο αυτό, όπως κάνει κάθε ζευγάρι που προσπαθεί για την σχέση του, αλλά δεν τους βγήκε (συμβαίνει κι αυτό) και τώρα η Ηλιάνα έχει φύγει κι από το σπίτι κι ο τράπερ διέγραψε όλες τις φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Εκείνη από την άλλη κράτησε μόνο δυο να έχει να θυμάται. Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Η εμφάνιση του Snik

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τον Snik νωρίς το πρωί της Πέμπτης στον κινηματογράφο "Μίμης Φωτόπουλος". Βρέθηκε εκεί για την παρουσίαση του πρώτου EP και του video clip του Αλέξανδρου Τσαγανίδη, a.k.a Οχτάδυμος ΤΙΘ.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr ο Snik μπροστά στις κάμερες, όταν δηλαδή έβλεπε πως τον τραβούσαν, είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά ενώ όταν απλά καθόταν μόνος του άνετος δεν φαινόταν να περνούσε και πολύ καλά...

Snik Παπαγεωργίου

Snik  Παπαγεωργίου χωρισμός

Λογικό, όλοι όταν χωρίζουμε περνάμε μια περίοδο προσαρμογής, ότι κι αν έχει συμβεί.