Παντελής Τουτουντζής: «Όταν μίλησα στους γονείς μου για την “ταυτότητά” μου με...»

Μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν μίλησα στους γονείς μου για την “ταυτότητά” μου με...»

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής. Ο αγαπημένος make up artist έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και την "ταυτότητα" του. O ίδιος αποκάλυψε την στιγμή που πήρε την απόφαση να μιλήσει στους γονείς του.

Όπως λοιπόν ανέφερε και η μητέρα του αλλά και ο πατέρας του τον αγκάλιασαν, αφού έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Αναλυτικά όσα εξομολογήθηκε ο Παντελής Τουτουντζής για τους γονείς του

«Έστειλα πολλές φίλες στον οφθαλμίατρο, όταν ήμουν μικρός, γιατί τις έβαφα με μαρκαδόρους και τέμπερες. Η μητέρα μου μού αγόρασε καλλυντικά για να βάφω τις φίλες μου. Έχω δύο υπέροχους γονείς, όταν τους μίλησα για την “ταυτότητά” μου, πήραν την ευθύνη και με αγκάλιασαν. Ένιωσα τη μητέρα μου σαν λύκαινα που προστατεύει τα παιδιά της, όταν της είπα για την “ταυτότητά” μου», είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

Και πρόσθετε: «Όταν ήρθα από την Κρήτη είχα χρήματα μόνο για ένα ενοίκιο κι ένα στρώμα. Πήγαινα για δουλειά από το Παγκράτι στην Κηφισιά με τα πόδια και με μια βαλίτσα στην πλάτη. Πήγα στον ψυχολόγο όταν έχασα το χαμόγελό μου».

Να σημειώσουμε πως ο αγαπημένος Παντελής Τουτουντζής, έχει αποκτήσει δυο πανέμορφα παιδάκια τα οποία λατρέυει και μας έχει δείξει και σε φωτογραφία που έχει αναρτήσει στο λογαριασμό του στο Instagram.

Λίγα λόγια για τον αγαπημένο make up artist, Παντελή Τουτουντζή

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι makeup artist και γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συνεργάζεται με σημαντικά ονόματα της ελληνικής showbiz και του καλλιτεχνικού κόσμου της μόδας. Είναι senior make-up artist της εταιρίας καλλυντικών «3ΙΝΑ» και διδάσκει στο ΙΕΚ Ακμή στο make–up master class.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Αμφιβολία (2018), Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην (2016), Ηρακλής: οι 12 άθλοι (2016), Post Inferno - Προς Δαμασκόν (2016).