Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Πρίγκιπας Χάρι: Οι καταχρήσεις και οι κρίσεις πανικού

Σοκ στο παλάτι

Πρίγκιπας Χάρι: Οι καταχρήσεις και οι κρίσεις πανικού
News 21.05.2021 12:44
Από Youweekly Team

Ο πρίγκιπας Χάρι, έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα πολύ, με τις δηλώσεις του αλλά και με την απόφαση του να αποστασιοποιηθεί από το παλάτι και τη βασιλική οικογένεια. Στην πιο πρόσφατη εξομολόγησή του, παραδέχεται πως από τα 28 του πάλευε με κρίσεις πανικού αλλά και τα ναρκωτικά.

Πρίγκιπας Χάρι: "Από τα 28 μέχρι τα 32 μου ζούσα έναν εφιάλτη"

Ο Δούκας του Sussex για ακόμη μία φορά, μετά τη κοινή συνέντευξή του με τη σύζυγο του, προκαλεί με τις δηλώσεις του, και φαίνεται πως θα συνεχίζει να απασχολεί καθώς πολλά έχουν να αποκαλυφθούν ακόμα.

Σε αποκάλυψή του ανέφερε πως ανακάλυψε πως βρήκε το δρόμο για τη θεραπεία στο ντοκιμαντέρ του AppleTV|+ με τίτλο "The Me You Can't See" της Oprah Winfrey.

Μία από τις αποκαλύψεις που έκανε στη γνωστή παρουσιάστρια είναι ότι η ψυχική του υγεία, κλονίστηκε αρκετά όταν ήταν σε πιο νεαρή ηλικία, και εξομολογήθηκε πως βρίσκεται σε θεραπεία εδώ και 4 χρόνια, με σκοπό να γιατρέψει τις πληγές του.

Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στη σύζυγο του Μέγκαν Μαρκλ, η οποία φαίνεται πως ήταν το στήριγμα του, και τον ενθάρρυνε να ζητήσει βοήθεια.

«Είδα γιατρούς, είδα θεραπευτές, είδα εναλλακτικούς θεραπευτές. Έβλεπα κάθε είδους ανθρώπους. Αλλά το ότι συνάντησα και ήμουν με την Meghan, ήταν κάτι που ήξερα ότι αν δεν έκανα θεραπεία για να διορθώσω τον εαυτό μου, θα έχανα αυτή τη γυναίκα με την οποία μπορούσα να δω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της» είπε ο Harry.

Σημαντικός σταθμός στη ζωή του πρίγκιπα Harry , ήταν ο θάνατος της μητέρας του Diana, το 1997, και η σειρά αντιδράσεων που προκάλεσε αυτό το θλιβερό γεγονός.

«Κάθε φορά που βάζω ένα κοστούμι και γραβάτα και πρέπει να μπω στον «ρόλο» για να κάνω κάτι, λέω πάμε... Πριν φύγω ακόμη και από το σπίτι ίδρωνα και η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά, ήταν... Ήμουν σε κατάσταση εγρήγορσης ή κατάρρευσης. Κρίσεις πανικού, πάρα πολύ άγχος. . . Έτσι από τα 28 έως πιθανώς τα 32 ζούσα έναν εφιάλτη, φρίκαρα», παραδέχεται. «Ήμουν πρόθυμος να πιω, ήμουν πρόθυμος να πάρω ναρκωτικά, ήμουν πρόθυμος να δοκιμάσω και να κάνω τα πράγματα που με έκανε να νιώθω λιγότερο άσχημα απ' όσο ένοιωθα»,

«Αλλά αργά συνειδητοποίησα ότι, εντάξει, δεν έπινα από Δευτέρα έως Παρασκευή, αλλά πιθανότατα θα έπινα μέσα σε μια ημέρα όλα τα ποτά της εβδομάδας, την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ. Όλα αυτά όμως τα έλεγα επειδή προσπαθούσα να καλύψω κάτι», είπε σοκάροντας.

«Άνθρωποι που έχουν πληγωθεί, από τους γονείς τους, το περιβάλλον τους, τι τους συνέβη, σε τι έχουν εκτεθεί, τι έχουν δει - ό, τι κι αν είναι - αν δεν μεταμορφωθείς, αν δεν το κάνεις, να το επεξεργαστείς, τότε καταλήγει να βγαίνει από μέσα σου με κάθε είδους διαφορετικούς τρόπους και δεν μπορείς να ελέγξεις».

«Πάντα ήθελα να είμαι φυσιολογικός, αντί να είμαι ο Πρίγκιπας Harry, απλώς να είμαι Harry. Ήταν μια μπερδεμένη ζωή και, δυστυχώς, όταν σκέφτομαι τη μαμά μου το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι πάντα το ίδιο, ξανά και ξανά και πάλι» λέει o Harry.

«Δεμένη στο αυτοκίνητο, με τη ζώνη ασφαλείας. Ο αδερφός μου στο αυτοκίνητο επίσης, και η μητέρα μου να οδηγεί για να αποφύγει τρία, τέσσερα, πέντε μηχανές με παπαράτσι.Ήταν σχεδόν ανίκανη να οδηγήσει εξαιτίας των δακρύων της, δεν υπήρχε προστασία. Ένα από τα συναισθήματα που προέκυψαν είναι η αδυναμία. Ήμουν πολύ νέος, γιος, πολύ νέος για να μπορέσω να βοηθήσω μια γυναίκα, σε αυτήν την περίπτωση, τη μητέρα μου. Και αυτό συνέβαινε κάθε μέρα μέχρι την ημέρα που πέθανε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φεύγει από το παλάτι ο βοηθός που κατηγόρησε τη Μέγκαν Μαρκλ για εκφοβισμό

Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Το χειρόγραφο σημείωμα της Μέγκαν Μαρκλ

Share