Καλό Μεσημεράκι: Ο Φοίβος «κατσάδιασε» τον Μουτσινά - «Με τέτοιο τραγούδισμα, θα μας κόψουν και το ρεύμα»

«Είναι αυτό που λέμε από… φωνή, μαλλί!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: Ο Φοίβος «κατσάδιασε» τον Μουτσινά - «Με τέτοιο τραγούδισμα, θα μας κόψουν και το ρεύμα»

Μια ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε σήμερα, Παρασκευή, τον Νίκο Μουτσινά κατά την διάρκεια της εκπομπής του, καθώς δέχτηκε τηλεφώνημα από τον.. Φοίβο!

Ο γνωστίός παρουσιαστής πολλές φορές έχει σχολιάσει όλα όσα γινόνται κια βλέπουμε στο House of Fame, μέσα σε αυτά φυσικά κι τα αιχμηρά σχόλια του στιχουργού.

Έτσι λοιπόν, με αφορμή την αγάπη του Νίκου Μουτσινά στο τραγούδι, ο Φοίβος του τηλεφώνησε και σχολίασε με την σειρά του τις φωνητικές του ικανότητες.

Το τηλεφώνημα του Φοίβο στον Νίκο Μουτσινά

Ο Φοίβος είπε αρχικά γελώντας: «Τι ήταν αυτό που άκουσα; Με τέτοιο τραγούδισμα, θα μας κόψουν και το ρεύμα και το φως και το τηλέφωνο. Όλα! Τι πανωλεθρία ήταν αυτή…»

«Είναι αυτό που λέμε από… φωνή, μαλλί! Ανύπαρκτα και τα δύο» είπε στη συνέχεια χαριτολογώντας, με τον Νίκο Μουτσινά να ξεσπά σε γέλια!

Η τηλεφωνική φάρσα στον Νίκο Μουτσινά που τον άφησε «κάγκελο»

Μια ακόμη τηλεφωνική φάρσα δέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Νίκος Μουτσινάς κατά την διάρκεια της εκπομπής του και έμεινε κάγκελο.

Ο παρουσιαστής είδε μερικά βίντεο, είπε ένα τραγούδι και αμέσως μετά δέχτηκε μια τηλεφωνική κλήση. Στην αρχή, νόμιζε πως μιλούσε με την κυρία Παγώνη, όμως δεν ήταν αυτή.

Μετά από λίγο, ο Νίκος Μουτσινάς την ρώταει: «Αν δεν είσαι η Παγώνη τότε τι είσαι;» με την ίδια να απαντά: «Είμαι αυτή που λέει το αυθεντικό τραγουδάει που μόλις διέλυσες».

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν ήταν αυτή που κρυβόταν πίσω από την σημερινή φάρσα και φυσικά ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε «κάγκελο».

Να σημειώσουμε ότι η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει ξανά την ταξιδιωτική της εκπομπή και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Ρέθυμνο!