Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Greece: Στις 27 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα με την Δέσποινα Βανδή

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

My Greece: Στις 27 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα με την Δέσποινα Βανδή
TV24 16.02.2021 12:08
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η εκπομπή της Δέσποινας Βανδή «My Greece» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου αλλά αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:40 θα προβάλλεται η εκπομπή με το κανάλι να βγάζει και την επίσημη ανακοίνωση ενώ την ίδια στιγμή ο Βαγγέλης Δρίσκας μιλάει για την μεταγραφή της εκπομπής σε διαφορετικό σταθμό.

My Greece πρεμιέρα δέσποινα βανδή

Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα του «My Greece» με την Δέσποινα Βανδή

Ταξίδια στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας ξεκινούν στο MEGA με τη Δέσποινα Βανδή από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Ταξίδια που θα φέρουν τις ομορφιές κάθε τόπου μπροστά στα μάτια μας. Ξεχωριστοί προορισμοί, μοναδικά τοπία, έθιμα και παραδόσεις αναλλοίωτα στο χρόνο, φιλόξενοι άνθρωποι, γεύσεις και συνταγές. Όλα αυτά είναι «My Greece» για την Δέσποινα Βανδή. Είναι εικόνες, χρώματα, αρώματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας που το MEGA μας καλεί να γνωρίσουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:40.

Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της κάθε περιοχής.

Η Δέσποινα Βανδή προσκαλεί σε κάθε ταξίδι έναν αγαπημένο φίλο ο οποίος συνδέεται με τον τόπο κι έχει να μοιραστεί μαζί του αναπάντεχα και διασκεδαστικά περιστατικά και χαλαρές συζητήσεις. Μαζί θα επισκέπτονται τα σημαντικότερα μνημεία κάθε περιοχής, θα γνωρίζουν την ιστορία, θα ψάχνουν πληροφορίες για τον τρόπο που παρασκευάζονται τα τοπικά προϊόντα, θα συμμετέχουν στην καθημερινότητα των ντόπιων, θα συλλέγουν μαζί πρώτες ύλες. Ο καλύτερος επίλογος σε κάθε ταξίδι θα δίνεται… στο πιάτο.

Η Δέσποινα Βανδή θα βάζει το μεράκι της σε κάθε συνταγή, θα πειραματίζεται με τις παραδοσιακές γεύσεις και θα προσφέρει στον καλεσμένο της την ευκαιρία να κρατήσει μια ξεχωριστή γευστική ανάμνηση από το ταξίδι τους. Και φυσικά η παρέα με γνήσιους, αυθεντικούς ανθρώπους θα αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική «My Greece» εμπειρία.

Το «My Greece» γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές από Ελλάδα. Η Δέσποινα Βανδή, έμπειρη «ξεναγός» στέλνει σε όλους μας την ίδια πρόσκληση… Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, μαζί!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δέσποινα Βανδή: Είναι και επίσημα στο Mega με το My Greece

Δέσποινα Βανδή: «Συζητάμε διάφορα με την Άννα Βίσση, το χρωστάμε η μια στην άλλη»

Share