Έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου ο Κρατερός Κατσούλης

«Για παρενέργειες δεν ξέρω αλλά από τσίμπημα ούτε που το ένιωσα!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου ο Κρατερός Κατσούλης

Την πρώτη πρώτη δόση του εμβολίου ενάντια στον κορωνοϊό έκανε και ο Κρατερός Κατσούλης, όπως πολλοί ακόμα συμπολίτες μας καθημερινά.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής που πλέον έχει αποχωρήσει από τους Κου Κου, επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο και έκανε το εμβόλιο κατά του φονικού ιού.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος μοιράστηκε την στιγμή αυτή με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη

«Έτσι ήρθα και έτσι έφυγα 10 λεπτά μετά, σήμερα που ήρθα να κάνω τη πρώτη δόση του εμβολίου! Ελπίζω και να παραμείνω έτσι και στη συνέχεια! Για παρενέργειες δεν ξέρω αλλά από τσίμπημα ούτε που το ένιωσα!».

«Με το Star συζητάμε πράγματα για του χρόνου»

Το πρωί της Κυριακής ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να φύγει από το Star και την εκπομπή Στην φωλιά των Κουκου, εξηγώντας πως έχει πολύ καλή σχέση με το κανάλι και γι΄αυτό συζητάνε πράγματα για την επόμενη χρονιά.

«Είναι κάτι το οποίο έγινε με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, με πολλή συγκίνηση, με πολύ μεγάλη συνεννόηση με το αγαπημένο μου κανάλι και τους ανθρώπους του καναλιού. Και έγινε για το λόγο που είπα γιατί αυτό το κομμάτι ξεκίνησε να είναι ένα επιπλέον, ένα εμβόλιμο κομμάτι στη μέχρι τώρα πορεία μου.

Κάποια στιγμή έγινε κυρίως και κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι δεν μπορεί να γίνει το άλλο κομμάτι της δουλειάς μου επιπλέον και έμεινε μόνο αυτό. Νομίζω ότι έφτασε απλώς η στιγμή να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Έτσι κι αλλιώς με το Star έχουμε τόσο καλή και τρυφερή σχέση που συζητάμε πιθανότατα και πράγματα για του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά.