Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο»

Η τρυφερή εξομολόγησή της για τον σύντροφό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο»

Το βράδυ της Παρασκευής, η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει για τον αγαπημένο της σύντροφο, Θοδωρή Αθερίδη και το πώς έχει επηρεάσει αυτά τα χρόνια τη ζωή της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε ακόμα για την περιπέτεια που έζησε πριν από λίγο καιρό με τον κορωνοϊό αποκαλύπτοντας πως είχε φοβηθεί πολύ.

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη στο After Dark

«Δεν ανακάλυψα ποτέ από πού κόλλησα κορωνοϊό! Οι φίλοι μου, μου λένε αφού κόλλησες εσύ… Δεν κόλλησε κανένας στο Celebrity Game Night. Mάλιστα δεν κόλλησαν και οι παίκτες γιατί τους απέφευγα γιατί φοβόμουν να μην κολλήσω! Είχα 9 μέρες υψηλό πυρετό. Τρόμαξα δεν θα πω ψέματα», είπε αρχικά.

Για τις καταγγελίες στο θέατρο σχολίασε: «Υπάρχουν φαινόμενα βίας στο θέατρο όπως και παντού στην κοινωνία. Στο τέλος θα βγει κάτι καλό από αυτό. Αυτά που ακούστηκαν δεν τα είχα ακούσει. Υπάρχουν ναρκισιστικές συμπεριφορές στο θέατρο όπως και σε άλλους χώρους. Είμαι και προφυλαγμένη εγώ γιατί με τον Θοδωρή δουλεύουμε μαζί 20 χρόνια».

Για τον αγαπημένο της Θοδωρή Αθερίδη είπε: «Ο Θοδωρής έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο. Το καλό με τον Θοδωρή είναι ότι ταιριάζουμε. Όταν ωριμάσεις σε έλκει αυτό που σου ταιριάζει. Ακούω τη γνώμη του και αυτός τη δικιά μου. Για τη σκηνοθεσία μου, μου είπε τα καλύτερα. Είχα τη στήριξή του σε αυτό.

Ο γάμος δε μου λέει κάτι. Δεν θεώρησα ότι είναι απαραίτητο. Δε χρειάστηκε. Δεν με πίεσαν οι γονείς μου».

«Στεναχωρήθηκα βαθιά για την επίθεση που δέχθηκα. Ένιωθα αδικημένη»

Πριν από λίγο καιρό, η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” με αφορμή την έναρξη του “Celebity Game Night”.

H αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό αλλά και στο πως το βίωσε τόσο η ίδια όσο και ο Θοδωρής Αθερίδης. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου αλλά και στην επίθεση που δέχθηκε για μια ανάρτησή της.

«Είπα ότι είναι στενάχωρο το πλαίσιο που έχει δημιουργηθεί. Από την άλλη, είναι ελπιδοφόρο ότι γίνονται καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές. Καλό οι άνθρωποι που φέρθηκαν με εγκληματικό τρόπο να αποκαλυφθούν. Ξέραμε ότι υπάρχουν άσχημες συμπεριφορές αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μας το ότι θα έχουν τέτοια εγκλήματα και τέρατα.

Μένεις άναυδος με αυτά που ακούγονται. Αυτό είπα στην ανάρτησή μου. Λυπηρό για ανθρώπους που βλέπεις και ξέρεις το πώς τα πάθη τους, η τρέλα τους, ο ναρκισσισμός τους οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές. Το θέατρο δεν είναι έτσι. Πολύ καλό που τα θύματα μιλάνε. Πρέπει να γίνει οργανωμένα στην κοινωνία.

Το να έχεις βγάλει με κάποιον φωτογραφία δεν σημαίνει πως γνώριζες τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Υπάρχει θυμός και νευρικότητα στα social media, λόγω πανδημίας και οικονομικής κρίσης. Στεναχωρήθηκα βαθιά για την επίθεση που δέχθηκα. Ένιωθα αδικημένη».