Eurovision 2021: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη γενική πρόβα της Ελλάδας και της Κύπρου

Έλαμψαν Στεφανία και Έλενα Τσαγκρινού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη γενική πρόβα της Ελλάδας και της Κύπρου

Απόψε στις 22.00 πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό της Eurovision και έτσι το βράδυ της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε η πρώτη γενική πρόβα με την Ελλάδα και την Κύπρο να λάμπουν πάνω στη σκηνή με τα acts τους.

Τόσο η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία μάλιστα θα αλλάξει ρούχο για τον τελικό, όσο και η Έλενα Τσαγκρινού, έχουν καταφέρει να μαγνητίσουν τα βλέμματα και να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Eurovision 2021 Στεφανία

Οι λεπτομέρειες της πρόβας της Ελλάδας και της Κύπρου στη Eurovision

Η Έλενα Τσαγκρινού και οι 4 χορεύτριές της είχαν προλάβει να ξεκουραστούν, αφού προέρχονται από τον 1ο ημιτελικό και παρουσίασαν τη συμμετοχή τους χωρίς να φαίνεται ότι κάπου κάνουν οικονομία δυνάμεων για το βράδυ.

Από τη μεριά της η Στεφανία, έκανε ανενόχλητη την πρόβα της αφού αυτή τη φορά δεν αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα, όπως στην πρόβα πριν τον ημιτελικό.

Eurovision 2021 Έλενα Τσαγκρινού

«Πέρασε από το μυαλό μου ότι δεν θα περάσω»

Το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision έδωσε στην χώρα μας η Στεφανία Λυμπερακάκη το βράδυ της Πέμπτης, με την ίδια να σημειώνει εξαιρετική εμφάνιση.

Η νεαρή τραγουδίστρια, σε ένα από τα διαλείμματα της μετάδοσης της ΕΡΤ, παραχώρησε μερικές δηλώσεις στα ελληνικά κανάλια που την περίμεναν μετά τον Β' ημιτελικό.

Η Στεφανία ρωτήθηκε τόσο για την ολλανδική της καταγωγή όσο και το αν την βοήθησε η συμμετοχή της στην Junior Eurovision.

Στεφανία Λυμπερακάκη για την eurovision

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα ότι περνάω ήταν “Oh my God”. Πέρασε από το μυαλό μου ότι δεν θα περάσω και είπα “οκ, πάμε σπίτι”. Είχα άγχος αλλά το κοινό με ηρέμησε που μου φώναζε. Είδα το βίντεο μετά και μου άρεσε πολύ. Έχουμε κάνει πολλές πρόβες.

Στον τελικό δεν θα αλλάξω τίποτα. Θέλω να αλλάξω λίγο το βλέμμα μου, θέλω να είμαι πιο χαρούμενη. Το πρώτο μήνυμα που πήρα ήταν από τη μαμά μου. Θυμόμουν να κοιτάω τις κάμερες, με βοήθησε πολύ».