Eurovision 2021: Σάλος με το τραγούδι της Κύπρου - Καταγγελίες πως είναι αντιγραφή

Το παραλληλίζουν με τραγούδι της Rita Ora

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Σάλος με το τραγούδι της Κύπρου - Καταγγελίες πως είναι αντιγραφή

Η Έλενα Τσαγκρινού έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη της πρόβα στη φετινή Eurovision, και σήμερα θα διαγωνιστεί στον μεγάλο τελικό. Μάλιστα η νεαρή τραγουδίστρια θα βρεθεί στην πρώτη θέση, γεγονός που την ενθουσίασε.

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως τις τελευταίες ώρες έχουν μαζευτεί μερικά «σύννεφα» πάνω από τη συμμετοχή της Κύπρου και αυτό γιατί υπάρχουν καταγγελίες πως το "El Diablo", έχει κλέψει τη μελωδία από το τραγούδι "Anywhere" της Ρίτα Όρα.

To βίντεο - καταγγελία για το τραγούδι της Έλενας Τσαγκρινού στη Eurovision

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision

Λίγο μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού της Eurovision, η Έλενα Τσαγκρινού παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των ΚουΚου, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον μεγάλο ενθουσιασμό της.

Έχοντας πάντα στο πλευρό της τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, η Έλενα Τσαγκρινού μετέδωσε το συναίσθημά της πριν βγει στη σκηνή αλλά και τη στιγμή που άκουσε πως περνάει στον τελικό.

«Ήταν τρελό το συναίσθημα, ούρλιαζα! Ήταν όλο αληθινό, ήρθε από την καρδιά μου και την ψυχή μου και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι όλοι μαζί μου, έχω νιώσει μεγάλη αγάπη και το είχα πολλή ανάγκη και μπαίνουμε δυναμικά. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή πάνω στη σκηνή, ήταν απίστευτο το συναίσθημα, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Είχα μεγάλη αγωνία στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, ήμουν ξετρελαμένη με όλη την κατάσταση.

Δεν έκανα κανένα τηλεφώνημα πριν ανέβω στη σκηνή. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη, πολύ ζέσταμα, πολύ φωνητική, όλη μέρα με προετοίμαζαν οι δάσκαλοί μου και τα κάναμε όλα τέλεια. Πάμε στον τελικό να δώσουμε μια πολύ μεγάλη μάχη. Εύχομαι να πάμε πολύ καλά», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.