Στεφανία Λυμπερακάκη: Οι πρώτες δηλώσεις πριν τον μεγάλο τελικό

«Θέλω να σας κάνω όλους υπερήφανους»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στεφανία Λυμπερακάκη: Οι πρώτες δηλώσεις πριν τον μεγάλο τελικό

Το πρωί του Σαββάτου, η Στεφανία Λυμπερακάκη παραχώρησε δηλώσεις μέσω Skype στην εκπομπή Mega Star, μόλις λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό της Eurovision και εξήγησε πόσο ενθουσιασμένη είναι με την ευκαιρία που της έχει δοθεί.

Όπως εξήγησε η νεαρή τραγουδίστρια που έσκισε στην γενική πρόβα της, στόχος της είναι να κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες, ενώ την ίδια στιγμή παραδέχθηκε πως είναι πολύ αγχωμένη.

Οι δηλώσεις της Στεφανίας Λυμπερακάκη πριν τον τελικό της Eurovision

«Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά έχω άγχος πολύ. Ναι, έχω πολύ άγχος. Από 8 χρονών ήθελα πάρα πολύ να είμαι στην Eurovision, έβλεπα τον Σάκη Ρουβά και έλεγα πως θέλω και γω το θέλω αυτό! Και τώρα είμαι εδώ και δεν το πιστεύω ακόμα. Είναι όνειρο! Είναι όνειρο.

Θέλω να πάω στην γιαγιά μου, στον παππού μου στον Έβρο και μετά θέλω να έρθω ξανά στην Αθήνα και να τραγουδάω και να κάνω ότι θέλω. Θέλω να σας κάνω όλους υπερήφανους, σας αγαπάω πάρα πολύ και σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα τα δώσω όλα για την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή εκπρόσωπος.

Σε αυτές τις θέσεις βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος στις στοιχηματικές πριν τον τελικό

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2021 βρίσκεται λίγες ώρες μακριά μας και τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα προκειμένου να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή θέση στην κατάταξη του διαγωνισμού τραγουδιού.

H Στεφανία Λυμπερακάκη με το Last Dance και η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo, εντυπωσίασαν στην πρώτη γενική πρόβα που έγινε για τον τελικό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι αποδόσεις για τη νίκη τους στον διαγωνισμό δεν είναι καλές.

Τα στοιχήματα θέλουν την Έλενα Τσαγκρινού και την Κύπρο στην 12η θέση, ενώ τη Στεφανία Λυμπερακάκη και την Ελλάδα στην 16η.

Eurovision στοιχηματικές