Στράτος Τζώρτζογλου: «Στη Φάρμα ήμουν ο εύκολος στόχος»

«Και εγώ και ο Ιατρόπουλος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στράτος Τζώρτζογλου: «Στη Φάρμα ήμουν ο εύκολος στόχος»

Το πρωί του Σαββάτου, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλέσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη Φάρμα εξηγώντας πως ήταν ο εύκολος στόχος για πολλούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Στράτου Τζώρτζογλου για τη Φάρμα

«Όλα τα παιδιά είναι καλά με τις διαφοροποιήσεις τους. Ο Μπιλάκος βλέπει παντού εχθρούς, είναι ο πιο φοβισμένος, γι’ αυτό κάνει συνέχεια γυμναστική. Αυτό σε άλλους προκαλεί θυμό, σε άλλους γέλιο.

Ο νούμερο ένας στόχος από την αρχή ήμουν εγώ. Είχαν χωριστεί τα πράγματα σε αυτούς που ήταν διάσημοι και σε αυτούς που δεν ήταν διάσημοι. Ήμουν ο πιο εύκολος στόχος. Αυτό που δεν έχει φανεί ήταν η δουλειά που κάναμε στο κτήμα. Και ο Μιχάλης ήταν εύκολος στόχος, ήμασταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον χαμό της μαμάς μου τον Νοέμβριο, ήθελα να ξεπεράσω τα όριά μου. Ο δεύτερος λόγος ήταν ο γιος μου ο Αλκιβιάδης», είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Πριν πάω στην Φάρμα δεν έπαιρνα λεφτά! Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε καλεσμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση του από την Φάρμα. Ο επιτυχημένος ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε...

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως πριν πάει στο ριάλιτι περνούσε πολύ δύσκολα οικονομικά λόγω του ότι η σειρά που πρωταγωνιστούσε λόγω κορωνοϊού τελείωσε και δεν έπαιρνε χρήματα.

«Πριν πάω στη “Φάρμα” το σίριαλ που έκανα πέρυσι τελείωσε λόγω κορωνοϊού και δεν έπαιρνα χρήματα, δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι μου. Είπα δεν με νοιάζει καθόλου θα πάω να σκουπίζω πατώματα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.