Eurovision 2021: Συγκίνηση με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου 16 χρόνια μετά τη νίκη της

«Θα είσαι για πάντα το Number One»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Συγκίνηση με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου 16 χρόνια μετά τη νίκη της

Σαν να μην πέρασε μία μέρα, η Έλενα Παπαρίζου 16 χρόνια μετά την ιστορική νίκη της στη Eurovision, τραγούδησε ξανά το τραγούδι της, My Number One και έφερε συγκίνηση στα μάτια των Ελλήνων που έμειναν ξύπνιοι μέχρι αργά για να την παρακολουθήσουν.

Στο πλαίσιο του μεγάλου τελικού, οι Ολλανδοί διοργανωτές επέλεξαν μερικούς παλιούς νικητές του διαγωνισμού και τους τοποθέτησαν σε ταράτσες του Ρότερνταμ, όπου ερμήνευσαν τα κομμάτια με τα οποία είχαν καταφέρει να πάρουν τη νίκη.

Η ίδια στην εμφάνιση που έκανε στον Β΄ Ημιτελικό είπε:

«Λατρεύω τη Eurovision. Θυμάμαι ότι είχα πολύ άγχος. Όταν όμως ανακοινώθηκε η νίκη της Ελλάδας με το “My Number One” ένιωσα μεγάλη σιγουριά. Θυμάμαι πως όλοι τραγουδούσαν το τραγούδι πολύ δυνατά. Η πιο όμορφη ανάμνηση είναι όταν ήρθα στην Ελλάδα και είδα παντού σημαίες, τον κόσμο να χειροκροτά και να τραγουδά το τραγούδι. Ανυπομονώ να δω τον νικητή. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Πέρα από την Έλενα Παπαρίζου να σημειώσουμε πως τραγούδησαν και οι "Lordi", το συγκρότημα που άφησε ιστορία με τη νίκη του στον τελικό της Αθήνας το 2006 εκπροσωπώντας την Φινλανδία.

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2021

Αποθέωση στο Twitter για την Έλενα Παπαρίζου

Το κοινό ξετρελάθηκε μιας και η Έλενα Παπαρίζου όχι μόνο τραγούδησε το My Number One αλλά έκανε και τη χορογραφία της. Μάλιστα η ίδια σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε τον Φωκά Ευαγγελινό που τη βοήθησε να κάνει πρόβες για να θυμηθεί τα βήματά της.

Το Twitter υποκλίθηκε για ακόμα μία φορά στην Έλενα Παπαρίζου και έφερε στην επιφάνεια μνήμες από τη μεγάλη νίκη της το 2005 που έχει μείνει σε όλους μας αξέχαστη.