Eurovision 2021: Επέστρεψαν στην Ελλάδα Λυμπερακάκη - Τσαγκρινού

Με λουλούδια και σημαίες υποδέχτηκαν την Στεφανία στο αεροδρόμιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Επέστρεψαν στην Ελλάδα Λυμπερακάκη - Τσαγκρινού

Μια πολύ καλή πορεία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision χάραξαν η Στεφανία και η Έλενα Τσαγκρινού. Η Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε εντός δεκάδας, ενώ από την άλλη η Κύπρος μπορεί να βρέθηκε στην 16η θέση, ωστόσο το τραγούδι της κατάφερε να εντυπωσιάσει τους Ιταλούς νικητές.

Με τον διαγωνισμό να έχει φτάσει στο τέλος του οι δυο τραγουδίστριες επέστρεψαν στην Ελλάδα χθες Κυριακή 23/5 και τα αγαπημένα τους πρόσωπα τις περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Την Στεφανία μάλιστα, την υποδέχτηκαν με σημαίες και λουλούδια, αφού μπορεί να είχε θεωρηθεί αουτσάιντερ, τους άφησε όμως όλους με το στόμα ανοιχτό!

Φωτογραφίες με την επιστροφή Τσαγκρινού - Λυμπερακάκη από την Eurovision 2021

Eurovision 2021 Λυμπερακάκη Τσαγκρινού

Eurovision 2021 Λυμπερακάκη Τσαγκρινού Ελ Βενιζέλος
Λυμπερακάκη Τσαγκρινού επιστροφή Ελ Βενιζέλος

Ενώ, την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, μπελάδες έχει βρει ο Ιταλός νικητής μετά τα σχόλια πως έκανε χρήση ναρκωτικών την ώρα που ανακοινώνοντας οι βαθμολογίες για την νίκη.

Το πρώτο μήνυμα της Στεφανίας Λυμπερακάκη μετά τον τελικό της Eurovision

Από το 2013 είχε να βρεθεί η Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα της Eurovision και έκανε το μεγάλο της comeback με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το τραγούδι Last Dance. Η νεαρή τραγουδίστρια στο πρώτο μήνυμα που έστειλε μετά τον τελικό, δήλωσε ενθουσιασμένη.

Η Στεφανία είχε πει πριν εμφανιστεί στη σκηνή πως στόχος της είναι να κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες και το κατάφερε και με το παραπάνω αφού μπόρεσε να ξεπεράσει τα τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν στην εμφάνισή της και να μαγνητίσει τα βλέμματα.

«Γεια σε όλους. Θέλω να πω απλά ένα ευχαριστώ στον καθένα που ψήφισε για την Ελλάδα. Το εκτιμώ πραγματικά. Είμαστε ξανά στους δέκα καλύτερους και θα κάνουμε πάρτι. Αύριο θα πάω στην Ελλάδα και θα προσπαθήσω να αγκαλιάσω κάθε Έλληνα προσωπικά. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που ψηφίσατε. Σας ευχαριστώ για όλα. Ήταν μια εμπειρία ζωής που δε θα ξεχάσω ποτέ».