Παναγιώταρου - Γιαννόπουλος: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά το χωρισμό τους

Που βρέθηκαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παναγιώταρου - Γιαννόπουλος: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά το χωρισμό τους

Μπορεί φήμες να την ήθελαν ζευγάρι με τον Snik, ωστόσο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πραγματοποίησε την πρώτη κοινή έξοδο με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, μετά τον χωρισμό τους πριν από αρκετούς μήνες.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Χάρης Σιανίδης αφιερωμένη στα παιδιά στο δημαρχείο Σαρωνικού, χθες Κυριακή 23/5.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος δε δίστασαν να κάνουν και δηλώσεις μαζί στις κάμερες και τα κανάλια που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Βίντεο από την έξοδο Παναγιώταρου - Γιαννόπουλου

«Δεν είμαι Μπάρμπι που δε λυγίζει»

Μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε στο ριάλτι επιβίωσης αλλά και στον γάμο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξήγησε επίσης πως δεν υπήρξε ποτέ σχέση ανάμεσα στον Ντούπη και την Κυριακή και πως το κάνουν κυρίως για λόγους τηλεοπτικούς.

«Στα μηνύματα που παίρνω μου λένε ότι είμαι σαν να έχω κερδίσει. Τα γυρίσματα κρατάνε όμως πάρα πολλές ώρες και ήμουν κουρασμένη στο αγώνισμα. Εγώ γυμνάζομαι αλλά τρώω, πίνω καπνίζω ήταν πιο δύσκολο για εμένα.

Ήταν σοκ που η Κυριακή με έβαλε κατευθείαν υπηρέτρια, ήθελα περισσότερο χρόνο και νομίζω ότι έπρεπε να μπω πιο νωρίς στο παιχνίδι… Από τα σχόλια που έχω διαβάσει δεν με έχει πειράξει τίποτα, δεν έχω δεχτεί ούτε ένα αρνητικό μήνυμα. Γενικά με έχουν ενοχλήσει σχόλια γιατί βλέπουν μια ωραία γυναίκα αλλά δεν βλέπουν το μέσα μου και την προσωπικότητα μου.

Νιώθω πάρα πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, νιώθω πάρα πολύ ολοκληρωμένη, γεμάτη, νομίζω ότι παρόλο που έμεινα λίγο έδωσα το 100% του εαυτού μου και αυτό που ήθελα ήταν να με γνωρίσει ο κόσμος. Έχω χαρακτηριστικά όπως είναι η ευαισθησία μου, δηλαδή δεν είμαι απρόσιτη, δεν είμαι Μπάρμπι, που δε λυγίζει και το έδειξα και στα αγωνίσματα μου βγήκε πολύ πείσμα, μου βγήκε δάκρυ, κλάμα και δεν σταμάταγα…. Πολύς κόσμος μπορεί να νομίζει ότι δεν προσπαθώ, ότι δεν δουλεύω, ότι τα βρίσκω όλα έτοιμα αυτό σίγουρα το στοιχείο μου.

Έχουμε χωρίσει αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι με τον Αριστομένη. Τώρα είμαστε σε φάση διαζυγίου. Το ολοκληρώνουμε. Είμαστε σαν αδέλφια. Ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο είπα για τη Φάρμα ήταν ο Αριστομένης. Είμαι 28 χρονών. Θέλω να ζήσω μερικά πράγματα, την ελευθερία μου πριν ξαναπαντρευτώ. Θέλω να κάνω τρία παιδιά. Το ιδανικό θα ήταν να έχω γνωρίσει τον Αριστομένη λίγα χρόνια αργότερα. Τον γνώρισα στα 21 μου και συγκατοικήσαμε αμέσως.

Νομίζω ότι δεν υπήρξε ποτέ σχέση Ντούπη με Κυριακή Κατσογρεσάκη. Ήταν πιο πολύ τηλεοπτικό. Άφησα με το γράμμα μου υποψήφια αρχηγό την Κάτια», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.