Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή
News 24.05.2021 10:07
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στην τηλεόραση με δικό της project επιστρέφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και έδωσε μια μικρή γεύση για αυτά που ετοιμάζει με τον ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να γυρίσει και πάλι στα γνωστά της λημέρια.

Η αποκάλυψη της Σπυροπούλου για την τηλεοπτική της επιστροφή

«Έχω μπει στην οικογένεια του ΣΚΑΙ. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Ήδη δουλεύουμε και έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Το Αγρότης Μόνος Ψάχνει προορίζεται για το βράδυ», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν έκανα κάτι παράνομο και δεν το έκρυψα κιόλας. Αν έκανα και φοβόμουν για αυτό, ίσως να μη το έδειχνα κιόλας. Ήταν και στα πλαίσια δουλειάς, γιατί και ο σύντροφός μου είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στην εστίαση και σε άλλους τομείς. Μπορεί να με πάρει μαζί του. Μπορεί κάτι να φαίνεται πιο προκλητικό και έντονο. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Δε μου αρέσει να ζω στον κόσμο μου και δε ζω στον κόσμο μου. Και εγώ πέρασα δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου και δε μπορούσα να τη δω.

Δε θα δείξω τις δύσκολες στιγμές. Εγώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και δείχνω πάντα τη θετική πλευρά. Νομίζω πως όσοι με ακολουθούν έχουν καταλάβει την αυθεντικότητα του χαρακτήρα μου με τα χρόνια. Καταλαβαίνουν ότι δεν έχω περάσει μόνο τέλεια. Απλά επιλέγω να δημοσιοποιώ τις θετικές στιγμές της ζωής μου» είπε σχετικά με τα ταξίδια που έκανε εν μέσω καραντίνας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

«Δε θα μπορούσα να συνεργαστώ μαζί της»

Ένας από τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Love it και δε δίστασε να «αδειάσει» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκαθαρίζοντας πως είναι σίγουρος ότι δε θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί της.

Ο λόγος για τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Dot ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έχει βιώσει μέσα στα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

«Δε θα μπορούσα ποτέ να συνεργαστώ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», υπογράμμισε, ενώ μίλησε και για τις πολλές ανασφάλειες που ένιωθε παλιότερα.

«Έχω ακούσει και χοντράδες και ψέματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια. Νιώθω άβολα εκείνη την ώρα…», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δυσαρεστημένο το κοινό με την είδηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ρομαντικό δείπνο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στην θάλασσα

Share